Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Εκδηλώσεις με θέμα «105 χρόνια ΚΚΕ, στην πρώτη γραμμή της πάλης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Η αξία της οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ διαχρονικά και σήμερα» πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη

- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Μοσχάτου - Ταύρου, στο καφέ «Ηλιόπετρα» (Θησέως 99, Καλλιθέα, εντός της στοάς). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, στα γραφεία των ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης (Κύπρου 89). Θα μιλήσει η Μάγδα Χαλτσοτάκη, Γραμματέας της ΤΟ Νότιου και μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη

- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών, στο «Cooper Street Bar» (Παλαιών Πατρών Γερμανού 5), Αιγάλεω. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, Γραμματέας της ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών και μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Παρουσιάσεις της έκδοσης της ΚΕ για το Πολυτεχνείο

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., η ΚΟ Παπάγου - Χολαργού καλεί στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο «Πολυτεχνείο Νοέμβρης 1973, έμπνευση, γνώση και στήριγμα για τους λαϊκούς ξεσηκωμούς του μέλλοντος», στο δημαρχείο Χολαργού, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει παρουσίαση της ίδιας έκδοσης στο «Vino Banco Tapas Bar», στην Καλαμάτα (Διός Υθωμάτων 6). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ