Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
Αρνήθηκε να ακούσει τους εργαζόμενους ΕΡΤ3 και ΕΣΗΕΜ-Θ

Ηρθε στη Θεσσαλονίκη για να παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του 9.58 fm και στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ3, και αρνήθηκε να ακούσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ΑΕ, Κ. Ζούλα, ο οποίος με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, είπε να κάνει και μια συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ. Ομως αρνήθηκε την παρουσία αντιπροσωπείας δημοσιογράφων της ΕΡΤ3, μεταξύ των οποίων και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ που εκπροσωπούσαν την Ενωση. Επιβεβαιώνοντας έτσι τη στάση απαξίωσης που τηρεί απέναντι στους εργαζόμενους και την αγωνία τους για τις εξελίξεις στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Η παρουσία της αντιπροσωπείας ζητήθηκε ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, εφόσον το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα της Ενωσης για συνάντηση.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν να παρουσιαστούν οι θέσεις του δημοσιογραφικού κόσμου της Μακεδονίας και της Θράκης ενάντια στην υποβάθμιση και τη συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ3, όπως αποτυπώνονται στις εργασιακές συνελεύσεις και τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ