Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τελευταία μέρα σήμερα για τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Ψήφο στη «Δημοσιογραφική Συνεργασία», για «δυνατούς» δημοσιογράφους την επόμενη μέρα

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 9 Φλεβάρη οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» απευθύνει πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους δημοσιογράφους να στηρίξουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιό της, που μπορεί να κάνει τη διαφορά την επόμενη μέρα.

Οι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ ψηφίζουν στα γραφεία της Ενωσης, σε 6 εκλογικά τμήματα, με 5 κάλπες το καθένα: Μία για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, μία για τα Πειθαρχικά Συμβούλια, μία για το Μεικτό Συμβούλιο, μία για την έγκριση προϋπολογισμού, απολογισμού, καταγγελία ΣΣΕ - κήρυξη απεργιών και μία για την έγκριση ή απόρριψη της συγχώνευσης ΕΣΗΕΑ - ΕΣΠΗΤ.

Η ενίσχυση της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας» είναι η καλύτερη απάντηση στην προκλητική ομοφωνία των άλλων παρατάξεων, που εκφράζεται τόσο με το κοινό προεδρείο από τους συνδικαλιστές των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την ουσιαστική συναίνεση των υπόλοιπων δυνάμεων στην ταφόπλακα που επιχειρεί να βάλει η πλειοψηφία του ΔΣ σε κάθε αγωνιστική δράση, για λογαριασμό της εργοδοσίας.

Για τη συγχώνευση ΕΣΗΕΑ - ΕΣΠΗΤ η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» υπογραμμίζει: «ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τη "λευκή επιταγή" που ζητάει η συνδικαλιστική πλειοψηφία. Καμία εμπιστοσύνη στις πλειοψηφίες των δύο Ενώσεων! Καμία εξουσιοδότηση - λευκή επιταγή στο νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για παρασκηνιακές συνδιαλλαγές και εκλογομαγειρέματα σε βάρος των εργαζομένων.

Εδώ και τώρα: Να καταργηθούν οι κόφτες στην εγγραφή εργαζόμενων δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που σήμερα καλύπτονται συνδικαλιστικά από την ΕΣΠΗΤ, χωρίς καμία διαδικασία συγχώνευσης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζονται οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ (2024-02-07 00:00:00.0)
Η μόνη ψήφος που μπορεί να κάνει τη διαφορά! (2024-02-06 00:00:00.0)
«Εφυγε» ο Δ. Γκλαβάς (2010-02-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ