Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Μπιγκ Μπράδερ» και δικομματισμός

Οπως ξέρετε, ο δικομματισμός είναι διεθνές φαινόμενο. Διαβάστε, λοιπόν, πώς δίνονται οι δικομματικές «μονομαχίες» στην Αυστραλία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, μια... μεγάλη πολιτική νίκη πανηγύρισε τις προάλλες η νεολαία του Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η νίκη επετεύχθη στο ριάλιτι σόου του ...«Μεγάλου Αδελφού Νο 2», που μεταδίδεται από το τηλεοπτικό δίκτυο «10» και σπάει ρεκόρ τηλεθέασης σε όλη τη χώρα! Μια από τις παίκτριες του «Big Brother», η Κατρίνα Μιάμι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι είναι μέλος της νεολαίας του Φιλελεύθερου Κόμματος. Αυτό ερμηνεύτηκε από τη νεολαία του Εργατικού Κόμματος ως απόπειρα προβολής της αντίπαλης πολιτικής παράταξης μέσω του ...«Big Brother».

Ετσι, όταν η Κατρίνα Μιάμι προτάθηκε για... έξωση, η νεολαία του Εργατικού Κόμματος ξεκίνησε εκστρατεία για τη βγάλει έξω από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Και το πέτυχε, αφού η Κ. Μιάμι βρέθηκε την Κυριακή εκτός του «Μεγάλου Αδελφού» με ποσοστό 57%.

Κατόπιν αυτών, ο πρόεδρος της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κρις Μινς, δήλωσε: «Πετύχαμε να βγάλουμε εκτός του σπιτιού του "Μεγάλου Αδελφού" την Κατρίνα Μιάμι τόσο για τις πολιτικές πεποιθήσεις της, όσο και για την προσωπικότητά της».

Μήπως, πρέπει να εκσυγχρονίσουν τις... μονομαχίες τους και οι εγχώριοι εκπρόσωποι του δικομματισμού;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ