Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» ο Παναγιώτης Χολιαστός

Κηδεύτηκε χτες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κούτελη Καλαβρύτων, ο σύντροφός μας Παναγιώτης Χολιαστός, φωτογράφος και μέλος του Κόμματος, που έφυγε απρόσμενα από κοντά μας, προχτές Τρίτη, σε ηλικία μόλις 54 ετών, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Π. Χολιαστός, γόνος αριστερής οικογένειας, εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στη νεολαία της ΕΔΑ, στους Λαμπράκηδες, ενώ κατά τη διάρκεια της δικτατορίας είχε εξοριστεί στα Γιούρα. Αμέσως μετά τη δικτατορία εντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος. Επί σειρά ετών ήταν μέλος της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ στην Πάτρα και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν χτες, Πρωτομαγιά, πλήθος κόσμου και μίλησαν για τον εκλιπόντα ένας συγχωριανός του, ο Νίκος Θεοφιλάτος, από την ΠΕΑΕΑ, και ο Τάκης Πάντος, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου των Συνοικιών. Στην κηδεία του παραβρέθηκαν η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, ο Παναγιώτης Κοσιώνης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, ο Αντρέας Αντωνόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι», κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ