Τρίτη 14 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» ακούστηκε δυνατά έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Μέλη του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία του κράτους - δολοφόνου, φώναξαν συνθήματα και άπλωσαν πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» ακούστηκε δυνατά έξω από την πρεσβεία του κράτους - δολοφόνου. Μέλη του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, φώναξαν συνθήματα και άπλωσαν πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Τα πανό ήταν γραμμένα στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (Free Palestine) και «Kαμία στήριξη στο κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ» («No support to the murderous state of Israel»).

Η κυβέρνηση της ΝΔ, στηρίζοντας τη σφαγή στη Γάζα και τη «στρατηγική συμμαχία» με το Ισραήλ που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις, έζωσε τους διαδηλωτές με ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις καταστολής. Ομως, τα μέλη του ΚΚΕ δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να φωνάζουν αδιάκοπα συνθήματα.

«Οι λαοί του κόσμου φωνάζουν δυνατά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», «Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά» ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Οι περαστικοί και οι οδηγοί επιδοκίμαζαν την πρωτοβουλία του ΚΚΕ με χειροκροτήματα και κορναρίσματα.

Στη συνέχεια, τα μέλη του ΚΚΕ αποχώρησαν συντεταγμένα με πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ