Πέμπτη 4 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παράταση στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

Παράταση των αρχαιρεσιών στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας μέχρι και τις 12 Ιούλη αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συνδικάτου που συνεδρίασε χτες, μετά από πρόταση πολλών εφορευτικών επιτροπών. Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε «για να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους συναδέλφους να ψηφίσουν λόγω της αυξημένης οικοδομικής δραστηριότητας της περιόδου».

Ετσι το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών για την επόμενη βδομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Η κεντρική κάλπη από τη Δευτέρα 8/7 έως και την Παρασκευή 12/7, τις πρωινές ώρες θα βρίσκεται στα εργοτάξια και τους χώρους δουλειάς και το απόγευμα την Παρασκευή 12/7 στην έδρα του Συνδικάτου (Βερανζέρου 1 πλ. Κάνιγγος 2ος ορ.) από τις 18.00 έως και τις 21.30. Οι κάλπες των παραρτημάτων την Παρασκευή 12/7 θα βρίσκονται στα παραρτήματα από τις 18.00 έως και τις 21.30. Η κάλπη του παραρτήματος του Πειραιά την Πέμπτη 11/7 και την Παρασκευή 12/7 τις πρωινές ώρες θα βρίσκεται στα εργοτάξια και στους χώρους δουλειάς και το απόγευμα την Παρασκευή 12/7 στην έδρα του παραρτήματος Πειραιά στο Εργατικό Κέντρο (Πειραιά Ομ. Σκυλίτση 19) από τις 18.00 έως και τις 21.30.

Σημαντική η άνοδος της συμμετοχής στο Συνδικάτο Οικοδόμων Νάουσας

Με σημαντική άνοδο σε συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Οικοδόμων Νάουσας και περιφέρειας την προηγούμενη βδομάδα.

Οι οικοδόμοι έδειξαν τη στήριξή τους στο Συνδικάτο καθώς η άνοδος άγγιξε τον διπλασιασμό. Αυτό το βήμα ήρθε μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις του Συνδικάτου για τον καύσωνα σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα, για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στις οικοδομές και τις μεγάλες κατασκευές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ