Σάββατο 11 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Σε εξέλιξη ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ Αμερικανών και Ισραηλινών

Με τη συνενοχή της ΕΕ - Σε ρόλο «τσιλιαδόρου» η ελληνική κυβέρνηση

Αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο παραλλαγής σε εξέλιξη με τη συνενοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στον καθιερωμένο ρόλο του «τσιλιαδόρου» του εγκλήματος την ελληνική κυβέρνηση. Την ίδια ώρα που όλα δείχνουν πως ο ισραηλινός στρατός, ενθαρρημένος από τις ΗΠΑ, είναι έτοιμος να εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας, η προσοχή της κοινής γνώμης σκόπιμα αποσπάται στην «απελευθέρωση» των εγκλείστων Παλαιστινίων από το Ναό της Γέννησης στη Βηθλεέμ.

Δεκατρείς από τους έγκλειστους Παλαιστινίους μεταφέρθηκαν με βρετανικό αεροπλάνο στην Κύπρο και αναμένεται από βδομάδα το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης να αποφασίσει για το νομικό καθεστώς της μεταφοράς και διαβίωσής τους σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι υποψήφια και η Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός συγκεντρώνει δυνάμεις για να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο στη Λωρίδα της Γάζας. Σχέδιο προαποφασισμένο με τις ΗΠΑ, που, τάχα, μπαίνει σε εφαρμογή τώρα, με άλλοθι τα αντίποινα για τις βομβιστικές επιθέσεις των προηγούμενων ημερών.


ΣΕΛ.  16   -   17

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ