Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΚΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετούν με θλίψη την συντρόφισσα Μαρία Μαύρου

Η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Γαλάτσι αποχαιρετούν με θλίψη την συντρόφισσα Μαρία Μαύρου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Ειδικότερα, σημειώνουν:

«Η συντρόφισσα, από μικρή στην ΚΝΕ, αργότερα στο πλάι του ΚΚΕ και έπειτα ως μέλος του έδωσε όλες τις μάχες, μικρές και μεγάλες, πάντα αταλάντευτα και πάντα πιστή στα ιδανικά, στις αξίες, στην πολιτική και τη στρατηγική του Κόμματός μας για την "έφοδο στον ουρανό", στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, όμορφη, ειρηνική και δίκαιη, στον αγώνα για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Για πάνω από μια δεκαετία ασχολούνταν ενεργά με το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, τομέα που τον αγαπούσε πολύ και στον οποίο αφιερώθηκε και πρωτοστάτησε, δίνοντας το παράδειγμα με τη στάση της και σε άλλες γυναίκες. Από το 2014 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου και από το 2021 μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Συμμετείχε στους αγώνες που δόθηκαν από τον λαό του Γαλατσίου όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Εκφράζουμε τα θερμά και συντροφικά μας συλλυπητήρια στον άντρα της, Θανάση, στα παιδιά της, Βασιλεία, Νίκο και Αλκη, και στις αδερφές της, Σοφία, Κατερίνα και Ειρήνη».

Η πολιτική κηδεία της συντρόφισσας Μαρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στις 2.15 μ.μ. στη Ριτσώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ