Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αποφασίζουν και στην Ηπειρο

Με περιοδείες στους χώρους δουλιάς, συνεδριάσεις, συσκέψεις και άλλες μορφές πάλης δίνεται καθημερινά η μάχη για την ενημέρωση των εργαζομένων και την οργάνωση της απεργίας στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Στην Αρτα το Εργατικό Κέντρο, την Τετάρτη 5 Ιούνη, πήρε ομόφωνα απόφαση για συμμετοχή στην απεργία. Η ΠΑΣΚΕ δήλωσε ότι διαφωνεί με την απεργία και το πλαίσιο των αιτημάτων, αλλά... συμμετέχει στην απόφαση της πλειοψηφίας για απεργία. Ταυτόχρονα όμως διακινεί υλικό στο οποίο υποστηρίζει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και στρέφεται κατά των αγώνων! Την επόμενη Τετάρτη, στις 12 Ιούνη και ώρα 7 μ.μ. σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου διοργανώνουν σύσκεψη σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας. Στα Γιάννενα τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδριάζει το ΔΣ του Σωματείου των Οικοδόμων και την Τρίτη το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Στην Πρέβεζα, σε απεργιακή συγκέντρωση, στις 9 π.μ. στο Φόρο, καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Πρέβεζας, η οποία θα κάνει σύσκεψη την Τρίτη 11 Ιούνη στις 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Απόφαση συμμετοχής στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση έχει πάρει το Σωματείο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας. Επίσης, αργά χτες το βράδυ θα συνεδρίαζε το Σωματείο Οικοδόμων, ενώ το Εργατικό Κέντρο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 12 Ιούνη.

Στη Θεσπρωτία, τη Δευτέρα 10 Ιούνη το απόγευμα συνεδριάζει το ΔΣ των Οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο και την Τρίτη στις 7 το απόγευμα το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου.

Στην Κέρκυρα ο Γ. Κουλούρης και η Τζ. Μαντζάρου, στελέχη του ΠΑΜΕ, έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με την οποία ανέδειξαν την ανάγκη συμμετοχής των εργατοϋπαλλήλων στην απεργία της 18ης Ιούνη. Την Τρίτη 11 Ιούνη συνεδριάζει στις 5.30 μ.μ. το απόγευμα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και στις 7 μ.μ. την ίδια ημέρα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα κάνει σύσκεψη η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Κερκύρας.

Τέλος, στη Λευκάδα το Σάββατο 8 Ιούνη, συνεδριάζει το Σωματείο των Οικοδόμων και τη Δευτέρα 10 Ιούνη το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου. Στο Αγρίνιο αναμένεται θετική απόφαση της διοίκησης του ΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ