Τρίτη 2 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανακοίνωση - απάντηση σε δημοσίευμα

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, αναφορικά με κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εποχή», σημειώνει τα παρακάτω:

«Η εφημερίδα "Εποχή" αναδημοσίευσε την περασμένη Κυριακή προβοκατόρικο και συκοφαντικό δημοσίευμα της "Αυγής" σε βάρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και γενικότερα του ταξικού, αγωνιστικού κινήματος, με το οποίο ισχυρίζεται ότι η Ομοσπονδία, με χρήματα των οικοδόμων, πληρώνει 20 επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ.

Δε θα άξιζε τον κόπο, καμιάς απάντησης μια τέτοιου μεγέθους ψευτιά, αν δεν εντασσόταν στη γενικότερη προσπάθεια χτυπήματος μιας αγωνιστικής Ομοσπονδίας που υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Αν ταυτόχρονα δε στρέφονταν με ανάλογο συκοφαντικό τρόπο κατά του ΚΚΕ που στήριξε και στηρίζει τα δικαιώματα και τους αγώνες μας σε αντίθεση με αρκετούς άλλους που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τα υπονομεύσουν.

Οι συντάκτες αυτής της απροκάλυπτης συκοφαντίας δεν έκαναν ούτε καν τον κόπο να διασταυρώσουν όσα τους σερβίρισαν οι πληροφοριοδότες τους. Ούτε καν να ρωτήσουν την ίδια την Ομοσπονδία.

Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι ότι: η Ομοσπονδία μας, που είναι η μεγαλύτερη και η πιο μαζική κλαδική συνδικαλιστική οργάνωση στον ιδιωτικό τομέα με 160.000 μέλη, έχει 2 (δύο) στελέχη της εκτός παραγωγής, τον πρόεδρό της και το γενικό γραμματέα. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν επίσης άλλα 4 (τέσσερα) εκτός παραγωγής στελέχη τα οποία αμείβονται με βάση τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των οικοδόμων. Αυτούς τους συναδέλφους τους γνωρίζουν οι οικοδόμοι γιατί βρίσκονται καθημερινά δίπλα τους στα γιαπιά και στα εργοτάξια. Γιατί κυρίως στέκονται με συνέπεια στην πρώτη γραμμή του αγώνα, υπηρετούν με συνέπεια τα συμφέροντα των οικοδόμων, μαζί με τους άλλους συναδέλφους τους. Είναι καθημερινά στην κρίση όλων των συναδέλφων τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ