Τρίτη 9 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
ΠΟΛΗ - ΕΦΙΑΛΤΗΣ και με καλοκαιρινή μπόρα...

Απογυμνώθηκε η Ολυμπιακή βιτρίνα των κυβερνώντων- Ηρθαν στην επιφάνεια οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Ενα νεκρό, δεκάδες πολίτες να έχουν κινδυνεύσει, ένα γενικευμένο «έμφραγμα» σε μια πόλη - εφιάλτη, άφησε πίσω της η καλοκαιρινή νεροποντή που εκδηλώθηκε χτες το μεσημέρι στην περιοχή της πρωτεύουσας. Η ολιγόωρη μπόρα, που έπνιξε τις περιουσίες χιλιάδων ανθρώπων, αποδείχτηκε ικανή να απογυμνώσει πλήρως την Ολυμπιακή βιτρίνα, που διαφημίζουν οι κυβερνώντες και να φέρει στον αφρό τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών.

«Η κυβέρνηση, που, κατά τον πρωθυπουργό, εργάζεται συστηματικά και έχει αποτελέσματα -καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η ΚΟΑ του ΚΚΕ - πράγματι εργάζεται, αλλά για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων, των τσιμεντοβιομηχάνων και όλων όσοι κερδίζουν από τα μεγάλα έργα».

Η ΚΟΑ καλεί τους εργαζόμενους και όσους πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική, να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες ζωής, να «καταδικάσουν και με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές όλους όσοι ευθύνονται» για τη χτεσινή αναστάτωση «και να υπερψηφίσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που υποστηρίζει το ΚΚΕ».

Ανακοινώσεις εξέδοσαν επίσης η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Αθήνας- Πειραιά και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα».


ΣΕΛ.  13   -   15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ