Τρίτη 9 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Περιοδεία του βουλευτή Α. Τζέκη

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί το ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και το βράδυ πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά του Κιλκίς Μαυρονέρι, Παλιό Αγιονέρι και Νέα Σάντα ο βουλευτής Β` Θεσσαλονίκης Αγγελος Τζέκης με κλιμάκιο της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Πολλές δεκάδες κάτοικοι και στα τρία χωριά συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά καφενεία για ν' ακούσουν τη διαφορετική φωνή του ΚΚΕ, να ενημερωθούν για την πολιτική και τις θέσεις του Κόμματος στα τρέχοντα πολιτικά θέματα και στα γενικότερα ζητήματα πολιτικής και στρατηγικής για την πορεία της χώρας.

Ο Αγγελος Τζέκης αναφέρθηκε στις θριαμβολογίες της κυβέρνησης σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της «17 Νοέμβρη» και τόνισε ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για το πού θα οδηγήσουν οι εξελίξεις αυτές και ότι η τρομοκρατία, όπως έχει αποδείξει η πείρα και της χώρας μας και άλλων χωρών, τρέφεται και συντηρείται από τις ίδιες τις μυστικές υπηρεσίες για να χρησιμοποιείται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενάντια στο λαϊκό κίνημα.

Αναφέρθηκε επίσης στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός σαν συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής που περικόπτει τις κοινωνικές δαπάνες και προχωρεί στην ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων. Στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας και τους κινδύνους συρρίκνωσης του αγροτικού πληθυσμού σαν αποτέλεσμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ, την οποία προσυπογράφει και η ελληνική κυβέρνηση. Η ΕΕ, υπογράμμισε, κόβει κονδύλια από τον αγροτικό τομέα για να μπορέσει να διαθέσει χρήματα για τη διεύρυνση, με την είσοδο χωρών της Κ. και Α. Ευρώπης και για τη δημιουργία του Ευρωστρατού.

Επισήμανε την ανάγκη ο λαός να έρθει στο προσκήνιο των εξελίξεων και οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές αποτελούν καλή ευκαιρία για ευρύτερες λαϊκές συσπειρώσεις γύρω από αγωνιστικά ψηφοδέλτια που θ' παλέψουν με συνέπεια για τη λύση των λαϊκών προβλημάτων.

Οι συγκεντρωμένοι και στα τρία χωριά άκουσαν με προσοχή τις θέσεις του ΚΚΕ και συμμετείχαν στη συζήτηση που ακολούθησε την εισήγηση. Ακόμα και οπαδοί της ΝΔ και άλλων πολιτικών χώρων, που παρακολούθησαν τις συγκεντρώσεις, παραδέχτηκαν την έντιμη προσέγγιση στα προβλήματα που κάνει το ΚΚΕ και την ορθότητα των αναλύσεών του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μπορούμε και χωρίς βιομήχανους (2004-12-31 00:00:00.0)
Να μη μονιμοποιηθούν οι σκηνές (2004-07-07 00:00:00.0)
Με τους εργαζόμενους της ΕΛΛΕΝΙΤ (2003-08-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2003-02-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2002-07-03 00:00:00.0)
Περιοδεία στο Κιλκίς (2002-04-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ