Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Με τους εργαζόμενους της ΕΛΛΕΝΙΤ

Κοντά στους εργαζόμενους της ΕΛΛΕΝΙΤ βρέθηκε χτες ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αγγελος Τζέκης, συνοδευόμενος από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ για ενημέρωση των εργαζόμενων και του λαού για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος.

Ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη της διοίκησης του σωματείου ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τα τρέχοντα προβλήματα της επιχείρησης και ζήτησαν τη βοήθεια του βουλευτή για την προώθηση κάποιων συγκεκριμένων αιτημάτων.

Ο Αγγελος Τζέκης βεβαίωσε τα μέλη της διοίκησης ότι θα γίνουν ενέργειες από την πλευρά του Κόμματος για να υποστηριχτούν, με όποιον τρόπο αυτό είναι δυνατό, οι θέσεις του σωματείου.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε στους εργαζόμενους της επιχείρησης που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του σωματείου. Ο Αγγελος Τζέκης στη σύντομη ομιλία του τόνισε: «Είναι υποχρέωσή μας να επισκεπτόμαστε τους εργαζόμενους στους χώρους δουλιάς, να συζητάμε μαζί τους για τα προβλήματά τους και να φέρνουμε αυτά τα προβλήματα και στη Βουλή, όπως κάναμε ήδη και με το δικό σας συνταξιοδοτικό πρόβλημα».

Οι εργάτες, υπογράμμισε ο Αγγελος Τζέκης, πρέπει να συνειδητοποιήσουν και τη δική τους δύναμη.

Υπογράμμισε τέλος ότι για να πάει μπροστά ο τόπος και να δουν καλύτερες μέρες οι εργαζόμενοι, πρέπει να έρθουν στα πράγματα οι δυνάμεις που στηρίζουν τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους. Σ' αυτό μπορείτε να συμβάλετε αποφασιστικά, είπε, και εσείς οι εργαζόμενοι με τη δραστήρια συμμετοχή σας στους εργατικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και με τις σωστές επιλογές σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ