Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Γόνιμος προβληματισμός και δημιουργία

Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Αρτα και συνεχίζονται σε πολλές άλλες πόλεις

Από την προφεστιβαλική που έγινε στο «Κατράκειο» στη Νίκαια
Από την προφεστιβαλική που έγινε στο «Κατράκειο» στη Νίκαια
Στην Αρτα, σήμερα, ολοκληρώνεται το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», οι εκδηλώσεις του οποίου ξεκίνησαν χτες στην πλατεία Σκουφά, με μεγάλη επιτυχία και μαζικότητα. Το πρόγραμμα της μεγάλης πολιτικής - πολιτιστικής γιορτής στην πόλη περιλαμβάνει σήμερα ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Κούβα και τον Τσε Γκεβάρα και μεγάλη συναυλία με τους Μανώλη Λιδάκη και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται σε όλη τη χώρα, προβληματίζουν, ψυχαγωγούν, αλλά και εμπνέουν, δίνουν βήμα έκφρασης και δημιουργίας στη νέα γενιά. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του ταξιδιού του Φεστιβάλ αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Σάββατο:

- Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Πρωταγωνιστές στη ζωή, όχι εθελοντές στην υποταγή».

- Στην Αμφισσα, στην πλατεία Ησαΐα, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Ανεργία, ερήμωση της υπαίθρου», θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Αίγιο, στην παραλία (λιμάνι), στις 8 μ.μ.

- Στην Εδεσσα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών. Θα μιλήσει ο Δ. Κλάδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Νάουσα, στις 8.30 μ.μ., στο Κιόσκι του Πάρκου. Θα μιλήσει ο Λ. Μπάμπας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΚΟΘ του ΚΚΕ.


- Στην Κατερίνη ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 31/9, διήμερες εκδηλώσεις, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σήμερα Σάββατο θα μιλήσει ο Ν. Κούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και αύριο Κυριακή ο βουλευτής του ΚΚΕ Α. Τζέκης.

  • Αύριο Κυριακή:

- Στη Φαρκαδώνα Τρικάλων, στην πλατεία του χωριού στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Θέλουμε δουλιά στον τόπο μας κι όχι να γίνουμε μισθοφόροι στις λεγεώνες του ιμπεριαλισμού», θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Τσαριτσάνη Λάρισας, στην κεντρική πλατεία, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Από το αδιέξοδο της αγροτιάς στα δίχτυα του μισθοφορικού στρατού», θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει ρεμπέτικο - λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

- Στον Αϊ Μαθιά Κέρκυρας, στις 9 μ.μ., στο Συνεταιρισμό, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας Βορειοδυτικής Ελλάδας και θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ