Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003
ΠΑΜΕ
Πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης

Πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους πραγματοποιούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εντείνοντας τις προσπάθειές τους για να φτάσει η φωνή της αντίστασης και της αγωνιστικής διεκδίκησης σε όσο γίνεται περισσότερους χώρους δουλιάς και περισσότερα τμήματα του εργαζόμενου λαού. Για να πλημμυρίσει η πλατεία στο άγαλμα του Βενιζέλου και οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης με αγωνιστές εργαζόμενους στις διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ και η ΠΑΣΥ στις 5 και 6 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Στα πλαίσια των περιοδειών και εξορμήσεων για ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζόμενων για συμμετοχή στις διήμερες αγωνιστικές εκδηλώσεις, κλιμάκιο του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε χτες περιοδεία στο εργοστάσιο ΕΛΛΕΝΙΤ.

Περιοδείες πραγματοποιήθηκαν επίσης στη βιομηχανία Λιπασμάτων, στο εργοστάσιο «ΚΑΡΤΟΝ ΠΑΚ» και σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης.

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» σε επιστολή που απέστειλε χτες στον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Ετοιμαζόμαστε να σας υποδεχτούμε, όπως αξίζει στην πολιτική που εφαρμόζετε... Γίνατε αναξιόπιστοι και όσο θα συνεχίζετε την εξαθλίωση κι εμείς θα συνεχίζουμε με την αντίσταση και την κραυγή "Δώστε πίσω τα κλεμμένα"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ