Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Στη Νάξο των προβλημάτων

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε και χτες η τριήμερη περιοδεία του Σπύρου Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Νάξο. Χτες, προτελευταία ημέρα της περιοδείας, ο Σπ. Χαλβατζής, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δρυμαλίας, τον δήμαρχο της Χώρας και τον Επαρχο της Νάξου, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τόνισε την ανάγκη να σηκώσουν ανάστημα απέναντι στην πολιτεία και να απαιτήσουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα.

Επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας του νησιού όπου συζήτησε με τους γιατρούς και τον υποδιευθυντή του ΠΑΣΥ.

Ο Σπ. Χαλβατζής μίλησε, τέλος, σε μεγάλη, για τα δεδομένα του χωριού, συγκέντρωση στην Κόρωνο, από όπου κάλεσε τους κατοίκους της Νάξου να στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και ιδιαίτερα τα αριστεροχώρια της Νάξου να ξαναθυμηθούν την παλιότερη «κόκκινη» παράδοσή τους.

Το σημερινό πρόγραμμα

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η περιοδεία του Σπύρου Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Νάξο. Για σήμερα το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει: Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη στο Ρ/Σ «Μεσόγειος». Στις 8μ.μ. περιοδεία στη Δαμαριώνα και στις 9.30μ.μ. περιοδεία στο Φιλότι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ