Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Τώρα! Αντίσταση - Αγώνας - Διεκδίκηση

Μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΓΣΕΕ με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε:

«Κατά τη σημερινή συνάντηση ο κ. πρωθυπουργός για μια ακόμα φορά πρόβαλε την αντίληψη για την "Ισχυρή και Σταθερή Ελλάδα" που διαμορφώνει η κυβέρνησή του από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ενωση και τον ΣΕΒ.

"Ισχυρή και σταθερή Ελλάδα" με πανίσχυρη Λιτότητα, ανυποχώρητη Ακρίβεια, αυξημένη Ανεργία, μεγάλη φτώχεια για το λαό και κέρδη τρικούβερτα για το κεφάλαιο!

Ολα αυτά ντυμένα με καλυμμένη ή απροκάλυπτη εκλογική παροχολογία. Με μπόλικη προπαγάνδα περί... σύγκλισης. Με διθυράμβους για το "διαθέσιμο εισόδημα του Ελληνα" και με επίκληση ενός ειδικού "ψυχολογικού κλίματος" που τάχα φταίει για τις διαμαρτυρίες των λαϊκών στρωμάτων. Στο χορό αυτό συμμετέχει και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που οι ευθύνες της είναι μεγάλες. Χτυπάμε τον κώδωνα του κινδύνου σ' όλους τους εργαζόμενους.

Να μην παγιδευτεί κανένας εργάτης, κανένας υπάλληλος, κανένας άνεργος.

Τώρα χρειάζεται αντίσταση. Αγώνας. Διεκδίκηση.

Τώρα είναι ανάγκη ν' ανατρέψουμε τους συσχετισμούς στα Συνδικάτα, να δυναμώσει η φωνή και η παρουσία του ΠΑΜΕ. Το ΠΑΜΕ είναι η ελπίδα για τους εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ