Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εχουσι γνώσιν οι φύλακες...

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο λόγος για το χώρο δεκάδων στρεμμάτων πίσω από το στάδιο Καραϊσκάκη, που αν και από παλιά έχει χαρακτηριστεί σαν χώρος πρασίνου τον διεκδικούν ο Σούλης Αποστολόπουλος και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο πρώτος για να αναγείρει εκεί ιατρικό κέντρο, ο δεύτερος για τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Το ωραίο είναι πως και οι δύο επικαλούνται τις ανάγκες του λαού, που όμως τις καταπατούν, αφού η εκφρασμένη θέληση των κατοίκων της περιοχής είναι ο χώρος να αξιοποιηθεί σαν κοινόχρηστος και αναψυχής.

Φυσικά η διάθεση των προαναφερόμενων κυρίων να προχωρήσουν στην υφαρπαγή ενός χώρου πραγματικού φιλέτου δεν είναι διόλου άσχετη με το θάρρος που τους δίνει η κυβερνητική πολιτική να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Ηδη ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την περασμένη εβδομάδα τον Πειραιά προανήγγειλε τη μετατροπή ενός από τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους στην είσοδο της πόλης, και της πλατείας Τερψιθέας στο κέντρο του Πειραιά σε γκαράζ, ενώ λέγοντας ότι θα δοθεί μόνο ο χώρος του υπό μεταφορά στρατοπέδου Παπαγεωργή στο Δήμο, για να γίνει χώρος πρασίνου, είπε ότι ο πολύ μεγαλύτερος χώρος του επίσης μεταφερόμενου στρατοπέδου Σακελίωνα θα δοθεί προς οικοδόμηση, ώστε να πληρωθεί το κόστος της μεταφοράς των στρατοπέδων.

Ας είναι σίγουροι τόσο οι κυβερνώντες, όσο και αυτοί που περιμένουν να κερδίσουν από την πολιτική σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων ότι τα σχέδια τους δε θα περάσουν ούτε τώρα, όπως δεν πέρασαν και στο παρελθόν. Εχουν γνώσιν οι φύλακες και βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή και ετοιμότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ