Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Αλληλοκαρφώματα...

Συνεδρίασε χτες το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης με τον Κ. Λαλιώτη να αφήνει αιχμές κατά υπουργών με αφορμή τη στάση τους στις πλημμύρες, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να φοβόμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»... Νωρίτερα, στο τετ-α-τετ που είχε με τον Κ. Σημίτη, πληροφορίες τον φέρουν να επιτέθηκε ονομαστικά στους Κ. Σκανδαλίδη και Β. Παπανδρέου για το ίδιο θέμα.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα των δημοτικών εκλογών, όπου εκτιμήθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ «βρίσκεται μακριά από τον κόσμο» και επαναλήφθηκε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για «συντεταγμένη» παρουσία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας, υπήρξαν απόψεις ότι «το θέμα αρχίζει να κουράζει» και ότι «ίσως πρέπει να αρχίσουμε να το χαμηλώνουμε». Στο σημείο αυτό ακούστηκε η άποψη πως «πρέπει να ξεφύγουμε από το θέμα Κουφοντίνα γιατί ενδεχομένως να μας πάρει από κάτω»... Παράλληλα συμφωνήθηκε να ακολουθηθεί η ίδια γραμμή, με το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται ως υπερασπιστής της δημοκρατίας που έχει αναλάβει να πάρει «υπό την προστασία του τη σκοπίμως βαλλόμενη Αριστερά»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ