Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Προσφορές
  • Χάρηκα για την υποψηφιότητα της συναγωνίστριας Σοφίας Ντούρου, ως υποψήφιας νομάρχη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας.

Από τον Κάβο Ντόρο ως την Ιστιαία πρέπει να προταθούν και να ψηφιστούν αγωνιστές και μάχιμοι πολίτες - που θα τιμήσουν το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και όχι αποστάτες Γκορμπατσοφικοί και συμφεροντολόγοι.

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας του νομού μας, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για τη μάχη των νομαρχιακών εκλογών.

Χρήστος Καρατζάς (Φιλόλαος), έφεδρος ανθυπολοχαγός, διοικητής Λόχου του 7ου Συντάγματος ΕΛΑΣ. Τόπος διαμονής Χαλάνδρι Αττικής.

  • Ο Σύντροφος Δαυίδ Φιλίππου από τους Κουνάβους προσφέρει στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ το ποσό των 20 ευρώ για οικονομική ενίσχυση.
  • Για την κάλυψη των εκτάκτων οικονομικών αναγκών της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Ιωαννίνων και της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης» Ιωαννίνων, ο Θανάσης Κοσσύφης, από τον Αγιο Κοσμά Πωγωνίου, προσφέρει το πόσο των 150 ευρώ στη ΝΕ Γιαννίνων του ΚΚΕ. Η προσφορά γίνεται στη μνήμη του αδερφού του Βαγγέλη, που σκοτώθηκε στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ