Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών

Συνέντευξη Τύπου έδωσε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα»

Από τη χθεσινή συνέντευξη

Motion Team

Από τη χθεσινή συνέντευξη
Την εκτίμηση ότι ο συνδυασμός «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα» είναι η μόνη δημοτική παράταξη που μπορεί τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών να συγκεντρώσει το σύνολο της αντιπολίτευσης για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, έκανε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης.

«Εμείς δε θα μπούμε ποτέ στο ερώτημα ούτε θα το θέσουμε στους δημότες να διαλέξουν ποιος κάνει καλά καγκελάκια ή καλά παγκάκια. Είμαστε μακριά από τα καγκελάκια και από τα παγκάκια, είμαστε με τους δημότες. Θέλουμε ευτυχισμένους δημότες, που να έχουν εργασία, που να έχουν πολιτισμό, που να υπερασπίζονται αξίες. Αυτούς του δημότες υπερασπιζόμαστε, μ' αυτούς είμαστε κάθε μέρα», σημείωσε ο Αγ. Σαχίνης.

Ο Αγ. Σαχίνης επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι η παράταξη δεν πρόκειται να αναρτήσει ούτε μια γιγαντοαφίσα. «Για την ενημέρωση των πολιτών επιλέξαμε τις καθημερινές περιοδείες στις γειτονιές, στους δρόμους της πόλης, πρόσωπο το πρόσωπο με τη δημότη. Περπατάμε κάθε μέρα στους δρόμους της πόλης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί οι συμπολίτες μας μας υποδέχονται με ιδιαίτερη εκτίμηση. Η μία έκπληξη σ' αυτές τις περιοδείες διαδέχεται την άλλη», τόνισε.

«Θέλουμε να μας κρίνετε και για τη συμπεριφορά μας αυτά τα τέσσερα χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης, γιατί επιμένουμε ότι εμείς δεν ανακαλύψαμε τώρα το Δήμο Θεσσαλονίκης. Εχουμε μια διαδρομή. Αυτά που λέγαμε τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τα έργα, για τις υποδομές, για τον Πολιτισμό, για τη λειτουργία της ΤΑ εξακολουθούμε να τα λέμε και τώρα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα» είπε ότι τέσσερις πολιτικοί οργανισμοί (ΚΚΕ, ΔΗΚΚΙ, Περιφερειακή Κίνηση, ΕΔΗΚ) στηρίζουν το συνδυασμό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δηλώσουν τη στήριξη τους κι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Σε ερώτηση σχετικά με τη στάση που τήρησε η παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του πριμ παραγωγικότητας στους εργαζόμενους του Δήμου, ο Αγάπιος Σαχίνης είπε: «Στο Δημοτικό Συμβούλιο είπα στο δήμαρχο ότι είναι υποχρεωμένος, μια και όλοι οι Δήμοι πλην της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά έχουν δώσει το συγκεκριμένο επίδομα, να το δώσει κι αυτός. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος απάντησε ότι όσοι δήμαρχοι το δίνουν είναι παράνομοι. Λοιδορώντας αυτή την άποψη τοΎ δήλωσα ότι δε μένει από να καταγγείλουμε όλη την ΤΑ της χώρας, να τους πάμε στον Κορυδαλλό, μια κι εμείς είμαστε ο φάρος της νομιμότητας και όλοι οι άλλοι η κόλαση της παρανομίας».

Στο προεδρείο της συνέντευξης Τύπου δίπλα στον Αγάπιο Σαχίνη βρίσκονταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μπουτάρης, Κώστας Δρούτσας, Χρ. Γιαταγάνα, Ιωάννα Ξανθούλη και Χριστίνα Ζαχαροπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ