Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
Μεγάλη συναυλία για μια «καινούρια μέρα»

Με τον Βασ. Παπακωνσταντίνου την ερχόμενη Παρασκευή

Με μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Παρασκευή, 27 Σεπτέμβρη, στο «Κατράκειο» θέατρο της Νίκαιας συνεχίζει την πολιτιστική της παρέμβαση και την ενίσχυση των δεσμών της με τη νεολαία η «Δημοκρατική Ενότητα» Νίκαιας με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Μπενετάτο.

Εξάλλου, η Κίνηση, συνεχίζει την καθημερινή της επαφή με τους Κοκκινιώτες, οι οποίοι ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα, για να μπει τέλος στο αδιέξοδο που περιήλθε η πόλη μετά τα οχτώ χρόνια αδράνειας της σημερινής δημοτικής αρχής. Η οποία όμως δεν επέδειξε καμία «αδράνεια» στην εφαρμογή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της «ΔΕ», «η προσπάθεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής να βάλει στο περιθώριο τους πολίτες και να κινηθεί μέσα σε πλαίσια μικροπολιτικών συμφερόντων και αδιαφάνειας έχουν αγανακτήσει τους Κοκκινιώτες. Ετσι δίνουν το "παρών" τους σε κάθε κάλεσμα της ΔΕ, συμμετέχουν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, μιλούν για τα προβλήματά τους, ανταλλάσσουν απόψεις και δηλώνουν αμέριστα τη συμπαράστασή τους. Με την πεποίθηση πως στις 14 του Οκτώβρη θα έχει ήδη ξημερώσει καινούρια μέρα... όμορφη!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ