Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Ευρεία συσπείρωση για την επανεκλογή του Ν. Ρογκάκου

Την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου η συγκέντρωση

Ο Νίκος Ρογκάκος
Ο Νίκος Ρογκάκος
Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στο Βύρωνα για την επανεκλογή του δημάρχου Νίκου Ρογκάκου, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον «ανεξάρτητο» και υποστηριζόμενο από τη ΝΔ υποψήφιο δήμαρχο Ν. Χαρδαλιά.

Η υποψηφιότητα του Ν. Ρογκάκου δίνει την αφορμή για μια ευρύτερη συσπείρωση στο Βύρωνα, πέρα από τα όποια παραταξιακά και άλλα όρια. Η επανεκλογή του Ν.Ρογκάκου γίνεται λαϊκή υπόθεση. Το κλίμα αυτό αποκομίζεται από τις επαφές και τις περιοδείες που πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στις γειτονιές, στις πλατείες και τους δρόμους του Βύρωνα.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης» θα γίνει την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου. Ως τότε και ως την τελευταία στιγμή μέχρι την κάλπη ο αγώνας για την επιτυχή έκβαση της αναμέτρησης θα συνεχίζεται. Παράλληλα, ο συνδυασμός του Ν. Χαρδαλιά μεταχειρίζεται απεγνωσμένα όλα τα μέσα, προκειμένου να επιτύχει το στόχο του, δηλαδή να κατακτήσει το Δήμο του Βύρωνα.

Στο μεταξύ η «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση», εξέδωσε ανακοίνωση - κάλεσμα του Ν. Ρογκάκου προς το λαό του Βύρωνα, όπου τονίζει ότι η ψήφος της Κυριακής θα καθορίσει «αν θα συνεχιστούν τα άλματα προόδου ή θα κυριαρχήσει η οπισθοδρόμηση». Ζητά από τους δημότες να πουν: «Οχι στην αποχή - όχι στο λευκό - όχι στις ιδιωτικοποιήσεις. Ναι στον κοινωνικό και δημόσιο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ναι στη συμμετοχή. Ναι στην Πανδημοκρατική Συνεργασία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ