Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ο δήμος θα παραμείνει στα χέρια του λαού

Με σύνθημα «Καμία ψήφος δε θα χαριστεί» η μάχη για την επανεκλογή του Γιώργου Γιώγου. Για την πόλη των δημοτών και όχι των μεγάλων συμφερόντων

Ο Γιώργος Γιώγος, δήμαρχος Πετρούπολης
Ο Γιώργος Γιώγος, δήμαρχος Πετρούπολης
Την υπόθεση στα χέρια τους παίρνουν οι Πετρουπολιώτες, προκειμένου την Κυριακή να αναδειχτεί για άλλη μια φορά αγωνιστής δήμαρχος στην πόλη. Νέοι, εργαζόμενοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν και χτες το εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας», απαντώντας έτσι στη λασπολογία και συκοφάντηση του έργου του δημάρχου, αλλά και της παράταξης. Από νωρίς το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι με τα ψηφοδέλτια στα χέρια και το προεκλογικό υλικό όργωσαν τις γειτονιές της Πετρούπολης. Από την Αγία Τριάδα μέχρι το Πανόραμα έφτασε το μήνυμα της «Δημοκρατικής Συνεργασίας»: «Καμιά ψήφος δε θα χαριστεί». Κάνοντας έτσι καθαρό ότι η Πετρούπολη ήταν, είναι και θα είναι πόλη των δημοτών και όχι των μεγάλων συμφερόντων.

«Να ψηφίσετε για το Δήμο μας, για την Πετρούπολη», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν ο δήμαρχος Πετρούπολης Γ. Γιώγος και η «Δημοκρατική Συνεργασία» προς όλους τους δημότες. «Να ψηφίσετε για μια δημοτική αρχή που θα αγωνιστεί για την πόλη και δε θα γίνει δεκανίκι ή υποτακτικός κανενός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της παράταξης και αναφερόμενη στον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης» τονίζει: «Μας γνωρίζετε καλά. Δεν κρύβουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, όπως κάνει ο κ. Βλάχος και ο συνδυασμός του, προφασιζόμενοι τους δήθεν ανεξάρτητους. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενόψει των εκλογών της δεύτερης Κυριακής, κατέβασαν μόνοι τους τα πανό και τις αφίσες τους που είχαν αναρτήσει και έγραφαν ότι το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει Βλάχο. Γιατί άραγε; Δε ζητήσαμε χρίσμα από κανέναν και δε ζητάμε την ψήφο σας για να επιβεβαιώσουμε τη νίκη κάποιου κόμματος».

Και συνεχίζει: «Πολιτευτήκαμε πάντα με ευπρέπεια, ειλικρίνεια και κατανόηση, κάνοντας πράξη την έντιμη συμπεριφορά και τη δίκαιη μεταχείριση όλων των συμπολιτών μας. Σταθήκαμε πάντα άγρυπνοι υπερασπιστές και ακούραστοι εργάτες, παλεύοντας καθημερινά μαζί σας για την πόλη μας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η μεγάλη πρόοδος που σημειώθηκε σε όλους τους τομείς της δημοτικής δραστηριότητας. Η πόλη μας άλλαξε πρόσωπο και όλοι καμαρώνουμε γι' αυτό, δε μείναμε όμως μόνο στα έργα που τα χαίρονται όλοι οι Πετρουπολιώτες. Υπερασπίσαμε με πάθος την Πετρούπολη από όλους τους κινδύνους που την απείλησαν και σταθήκαμε στο πλευρό όλων των δημοτών μας σε κάθε περίπτωση». Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Οι κρίσιμες ώρες μετά τους σεισμούς του 1999.
  • Η υπόθεση της απόπειρας καταπάτησης των 71 στρεμμάτων στην Αγία Τριάδα που κερδήθηκε από το Δήμο.
  • Η υπόθεση της καταστροφής του βουνού, αλλά και της πόλης από τη διάνοιξη της περιφερειακής λεωφόρου δίπλα στα σπίτια, που τελικά ματαιώθηκε.
  • Η υπόθεση του νόμου για τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης, που η δημοτική αρχή κατάφερε να καταργήσει αυτό τον καταστροφικό για την πόλη νόμο,
  • Η μεταφορά των κεραιών όλων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών από τον Υμηττό στο βουνό της Πετρούπολης, που αποτράπηκε με τις κινητοποιήσεις δημοτών και Δήμου.

Εκατοντάδες πέρασαν χτες από το εκλογικό κέντρο και συμμετείχαν στην πανεξόρμηση στις γειτονιές της Πετρούπολης
Εκατοντάδες πέρασαν χτες από το εκλογικό κέντρο και συμμετείχαν στην πανεξόρμηση στις γειτονιές της Πετρούπολης
«Ολοι μας σήμερα καμαρώνουμε για την Πετρούπολη που το επίπεδο της ποιότητας ζωής είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι συγκρίσεις της με άλλους δήμους δίνουν ένα καθαρό προβάδισμα στην πόλη μας. Αυτήν ακριβώς τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας της πόλης μας, καλείστε όλοι να διασφαλίσετε με την ψήφο σας μεθαύριο την Κυριακή», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και καταλήγει: «Σε εσάς απευθυνόμαστε, γιατί εσείς μόνο μας στηρίξατε μέχρι σήμερα. Για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί σας για την πόλη μας, για να γίνουν πραγματικότητα όλες οι προσδοκίες, τα όνειρα και οι ελπίδες μας. Ψηφίστε "Δημοκρατική Συνεργασία", ψηφίστε Γιώργο Γιώγο για δήμαρχο της Πετρούπολης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ