Δευτέρα 21 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Αλλοι τέσσερις αγωνιστές δήμαρχοι

Αγωνιστές δήμαρχοι εκλέχθηκαν στο β' γύρο και στη Θεσσαλία. Μετά την εκλογή του ο Βαγγέλης Μαγγούτας στο Δήμο Παλαιοκάστρου δήλωσε: «Εκτιμήθηκε ο αγώνας που κάναμε επί τέσσερα χρόνια, ευρισκόμενοι συνεχώς δίπλα στους δημότες, υπερασπίζοντας, με συνέπεια, τα συμφέροντά τους. Στη συνέχεια όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Ο Μπάμπης Κολοβός στο Δήμο Εστιαιώτιδος δήλωσε: «Είναι μια νίκη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων. Σ' αυτή τη μάχη δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι. Η νίκη μας είναι μεγαλειώδης κι αποδεικνύει ότι οι Θεσσαλοί ξέρουν ν' αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Στο Δήμο Νέσσωνος ο Νίκος Γερογιάννης σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Νέσσωνος για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό. Ο κόσμος απέδειξε ότι έχει και γνώση και κρίση. Ο δήμος μας θα είναι ανοιχτός σε όλους τους δημότες. Θα είμαστε καθημερινά δίπλα στους δημότες, εκφράζοντας τους πόθους και τα οράματά τους. Εγώ και οι συνεργάτες μου υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους».

Και η Δέσποινα Αράπκουλε, στο Δήμο Γιάννουλης, τόνισε: «Η νίκη μας είναι νίκη της ενότητας. Της Γιάννουλης, της Φαλάνης, των εργατικών κατοικιών, του Δασοχωρίου. Θα δουλέψουμε συλλογικά για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, με δημιουργικότητα και διαφάνεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ