Δευτέρα 21 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ξανά κομμουνιστής δήμαρχος

απο τους πανηγυρισμούς χτές το βράδυ στον Αγ. Παύλο

Motion Team

απο τους πανηγυρισμούς χτές το βράδυ στον Αγ. Παύλο
Ενα ξέφρενο πολιτικό πανηγύρι στήθηκε χτες βράδυ στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Ο λαός του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας πανηγύρισε τη νίκη της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» και την επανεκλογή του κομμουνιστή δημάρχου Μιχάλη Μοσχονά. Λαός και νεολαία πανηγύρισαν, βροντοφωνάζοντας πως «αυτός ο δήμος είναι του λαού», πως «αυτή η νίκη είναι του λαού». Και πραγματικά αυτή η νίκη είναι του λαού, που ύψωσε το ανάστημά του στους εκβιασμούς, τους τραμπουκισμούς και την επιχείρηση συκοφαντίας που εξαπέλυσαν οι κυβερνητικοί μηχανισμοί, προκειμένου να εγκλωβίσουν την ψήφο του.

Η πλειοψηφία των δημοτών αποφάσισε πως ο Αγιος Παύλος θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία του και για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο Μιχάλης Μοσχονάς εκλέχθηκε με ποσοστό 53,5%, αφήνοντας πίσω του με ποσοστό 46,5% τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ Σ. Βασιλειάδη.

Ο Μ. Μοσχονάς χάθηκε στις αγκαλιές των δημοτών. Δάκρυα χαράς, χαμόγελα, χειροκροτήματα. Μέσα σ' αυτό το κλίμα, ο Μιχάλης Μοσχονάς δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και όλος ο συνδυασμός της ΔΕΑΚ θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των δημοτών. Για τα μικρά καθημερινά προβλήματα, αλλά και για τα μεγάλα. Για να έχουν όλα τα παιδιά δικαίωμα στη μόρφωση, όλοι οι πολίτες δικαίωμα στη δωρεάν και σύγχρονη δημόσια υγεία.

«Η νίκη αυτή δικαιώνει την προεκλογική πρακτική ήθους που ακολουθήσαμε κόντρα στη συκοφαντία και τους εκβιασμούς. Ο λαός του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας αναγνώρισε το έργο μας. Κατατρόπωσε τους εγκάθετους της κυβέρνησης, που με προπηλακισμούς και αήθεις επιθέσεις επιχείρησαν να αλλοιώσουν τη θέλησή του», είπε ο Μ. Μοσχονάς.

Και δεσμεύτηκε: «Αυτή η νίκη, μας υποχρεώνει και πάλι από αύριο να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των δημοτών. Θα συγκρουστούμε και πάλι με την κεντρική εξουσία και τις επιλογές της. Θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο ώστε να μείνει μακριά από το δήμο μας η λογική της ανταποδοτικότητας. Δε θα γίνουμε φορομπηχτικός μηχανισμός.

Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε, γιατί ξέρουμε ότι θα έχουμε δίπλα μας όλους εσάς, ενεργούς συμπαραστάτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ