Δευτέρα 21 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΒΥΡΩΝΑΣ
Τα χειρότερα έρχονται

Για μαύρο μέτωπο υπέρ του Χαρδαλιά με τη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ μίλησε απερχόμενος ο Ν. Ρογκάκος

Λίγο μετά τις 9 χτες το βράδυ και αφού έγινε γνωστό προς τα πού πάει το εκλογικό αποτέλεσμα, ο απερχόμενος δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Ρογκάκος, πήγε στο κεντρικό του εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης», χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για τη διατήρηση των κατακτήσεων.

Ανάμεσα στ' άλλα, ο Ν. Ρογκάκος είπε: «Μην έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι το μαύρο μέτωπο λειτούργησε και δυστυχώς όχι μόνο εδώ. Μην έχετε καμιά ψευδαίσθηση, και ειδικά οι νέοι, για το τι θα βρείτε μπροστά σας.

Μαύρο μέτωπο - εξήγησε - σημαίνει ότι στο Δήμο Βύρωνα και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ, σχεδόν στο σύνολό τους, ψήφισαν τον κύριο Χαρδαλιά. Τέσσερα χρόνια έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παραπλανήσουν και να συσκοτίσουν, να διαπομπεύσουν και να κρύψουν την αλήθεια. Στη ζωή και χάνεις και κερδίζεις, αλλά το θέμα είναι η πολιτική αλητεία, η απαξίωση των αξιών. Στη ζωή μου δεν ήμουν τίποτε άλλο παρά κομμουνιστής και θα παραμείνω. Αυτές είναι κάποιες αξίες που πρέπει να τις καταλάβουν όλοι οι φίλοι μας και να μην έχουν ψευδαισθήσεις για το πολιτικό σύστημα».

Απέναντι στο «μαύρο μέτωπο» που προανέφερε και στα «χειρότερα» που θα 'ρθουν, ο Ν. Ρογκάκος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δε θα τους επιτρέψουμε να θίξουν αυτό το μεγάλο έργο που δημιουργήσαμε στο Δήμο. Δεν πρόκειται να πειραχτεί καμιά από τις κατακτήσεις».

«Ακόμα και η εκκλησία, παρόλο που εγώ φέρθηκα με μεγάλο σεβασμό απέναντι σ' αυτό που πιστεύει ο λαός, συμμετείχε στη βρωμοδουλιά», είπε σχετικά με τη συμμαχία που δημιουργήθηκε εναντίων του και έκλεισε καλώντας το λαό: «Τρομοκρατήστε τους με τη συμπεριφορά σας, γιατί τα χειρότερα θα έρθουν και δε μιλάω μόνο για το Βύρωνα, ειδικά οι νέοι να δουν μπροστά το μέλλον τους με κριτική σκέψη και να μάθουν να αγωνίζονται και να αντιστέκονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ