Δευτέρα 21 Οχτώβρη 2002 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Θα συνεχίσουμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα είναι τα στελέχη, οι φίλοι, οι οπαδοί αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι του λαού της Πετρούπολης μετά και το χτεσινό αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών, που είναι απόρροια της λυσσαλέας επίθεσης του δικομματισμού.

Ολο το περασμένο διάστημα ο κόσμος της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» έδωσε τη μάχη με αυτοθυσία και αξιοπρέπεια και πάλεψε με νύχια και με δόντια, κόντρα στη συντονισμένη επίθεση λάσπης και συκοφαντίας, που εξαπέλυσαν οι υπόλοιπες παρατάξεις που στηρίχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση ενός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, που συμμετείχε για πρώτη φορά με τη «Δημοκρατική Συνεργασία» και ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ που ήρθα έκανα πολλούς φίλους και λίγους εχθρούς. Δηλώνω ότι θα είμαι μαζί σας σταθερά και αμετάκλητα από εδώ και πέρα». Μια δήλωση που εξέφραζε ουσιαστικά και το αίσθημα όλου του κόσμου που βρέθηκε χτες το βράδυ στο εκλογικό κέντρο και που όλο αυτό το διάστημα πάλεψε στο πλευρό της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» για να συνεχίσει η Πετρούπολη την αγωνιστική της πορεία.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης Γιώργος Γιώγος δήλωσε στους συγκεντρωμένους στο εκλογικό κέντρο, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα: «"Η Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" ανακοινώνει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αναδεικνύει νικήτρια την παράταξη του κυρίου Βλάχου. Η παράταξή μας έδωσε την προεκλογική μάχη με ήθος, ευπρεπή παρουσία, ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία. Η πλειοψηφία όμως του λαού της Πετρούπολης επέλεξε μια άλλη πορεία για τα δημοτικά μας ζητήματα. Οι δυνάμεις μας θα εξακολουθήσουν να είναι παρούσες στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των καλύτερων λύσεων σε όφελος του λαού και της πόλης μας. Η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλες και όλους που μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα κατά του δικομματισμού. Δυστυχώς, οι δυνάμεις μας δεν ήταν αρκετές για να αντεπεξέλθουν νικηφόρα και αυτή τη φορά. Τα ποσοστά που λάβαμε και στον Α' και στο Β' γύρο αποδεικνύουν ότι ένα σημαντικό τμήμα του λαού της Πετρούπολης αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού».

Συμπαρατασσόμενος με τον δήμαρχο ο κόσμος βροντοφώναξε: «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ