Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καρναβάλι στους δήμους

Μουσική, χορός και παραδοσιακές γεύσεις συνθέτουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δήμοι της χώρας.

Σήμερα τσικνοπέμπτη, ο Δήμος Ρεθύμνου καλεί τους κατοίκους στο γλέντι που θα στηθεί στην πλατεία Τίτου Πετυχάκη, με ρυθμούς λάτιν μουσικής από τη Δημοτική Φιλαρμονική. Ενα δεύτερο γλέντι με κρητική μουσική, κρασί και μεζέδες, θα στηθεί στην πλατεία της Μικρής Παναγίας, στην παλιά πόλη.

Την Κυριακή 5 του Μάρτη, ο Δήμος Ασπροπύργου, καλεί όλους να μετάσχουν στο μοναδικό καρναβάλι στη Δυτική Αττική, όπου θα τους περιμένουν μαθητές μεταμφιεσμένοι σε οικολογικά λαχανοφρουτάκια, οι οποίοι παράλληλα θα δίνουν πληροφορίες για τα βιολογικά, μεταλλαγμένα προϊόντα. Εκεί θα είναι και το τρενάκι του Δήμοι για βόλτες, αλλά και πενήντα μάγειρες που θα προσφέρουν τις συνταγές τους.

Στην παραλία των Τζιτζιφιών θα γιορτάσει ο Δήμος Καλλιθέας τα Κούλουμα. Εκεί, στις 13 του Μάρτη, οι δημότες θα διασκεδάσουν με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική και θα απολαύσουν τα παραδοσιακά φαγητά δωρεάν.

Ο δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεών του για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας, πραγματοποιεί έκθεση χαρταετού του λαϊκού κατασκευαστή Κώστα Κοντίτση. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα, 6 του Μάρτη, στις 7.30 το βράδυ, στον εκθεσιακό χώρο του Ιωνικού Συνδέσμου (Ηρακλείου 251 και Τσουρουκτσόγλου 1), και θα διαρκέσει έως τις 11 του Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ