Πέμπτη 9 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τρύπες...

Α, μα τι λέτε, αυτά συμβαίνουν παντού, να, και στο Μόναχο, όταν έφτιαχναν το δικό τους Μετρό, εκτός από την καθίζηση, σκοτώθηκε κι ένας άνθρωπος, υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία για το θέμα...

***

Κάπως έτσι τα έλεγαν οι αρμόδιοι του Μετρό και του ΥΠΕΧΩΔΕ χτες στα ΜΜΕ! Κι αν δεν το καταλάβατε, να είμαστε και χαρούμενοι δηλαδή! Να τους είμαστε και υπόχρεοι!

Και με το μπαρδόν δηλαδή (και συγγνώμη για την ενόχληση), αλλά ποιο είναι το... «θέμα», ορέ αχρείοι;;; Μη δεν είναι το μαύρο σας το χάλι το... «θέμα»;;; Πώς ανοίγει η Γη και σε καταπίνει, αυτό δεν είναι το... «θέμα»;;; Αλλά, αν συγκράτησα καλά τη σύσταση, ας μη το κάνουμε και πολύ... θέμα το «θέμα», καθότι «συμβαίνουν αυτά, βρε αδερφέ»!!!

***

Συνεπώς, επειδή στην «ισχυρή Ελλάδα», εκεί που περπατάς μπορεί να ανοίξει κάνα «θέμα» στα... 15 μέτρα βάθος και να σε καταπιεί (και άντε καλλιά σου), πάρτε τα μέτρα σας.

«Και τι να κάνουμε», θα πείτε. Τα βασικά: Προμήθεια χάρτη Αθηνών και Περιχώρων (βγαίνοντας από το σπίτι παραμάσχαλα το χάρτη), ένεκα προνοητικοί βάζουμε σημαδούρα (μαύρη κατά προτίμηση) στους δρόμους που σκάβει ο κ. Μπόμπολας και οι συνεταίροι του, διαγράφουμε τα γύρω στενά (γιατί ποτέ δεν ξέρεις), αποφασίζουμε πού θέλουμε να πάμε (όσοι πιστεύουν στα θεία κάντε και κάνα σταυρό, πού ξέρεις;) και τραβάμε πορεία ακριβώς... αντίθετα.

Με λίγη τύχη, η συνάντησή μας με την επόμενη τρύπα θα καθυστερήσει (για λίγο).

***

ΥΓ: Απίθανο το χτεσινό ρεπορτάζ του «Εθνους» για την τρύπα του Μετρό. Οποιος διάβασε την εφημερίδα του (μεγαλοεκδότη) κ. Μπόμπολα έμαθε... όλη την αλήθεια, δεδομένου ότι ο μόνος που δε φταίει για το χάλι είναι ο (μεγαλοεργολάβος) κ. Μπόμπολας, όπως διαβεβαιώνει το δημοσίευμα τού (μεγαλοεκδότη) κ. Μπόμπολα. Αυτά τα... άτιμα πηγάδια του Χαλανδρίου φταίνε. Το εξήγησε σαφέστατα η εφημερίδα του (μεγαλοεκδότη) κ. Μπόμπολα, που προφανώς ξέρει από πρώτο χέρι πόσο αθώος είναι ο (μεγαλοεργολάβος) κ. Μπόμπολας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ