Τρίτη 4 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα τρομολαγνικά...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΝΤΑΞΕΙ, κάπου το έχουμε ξαναπαρακολουθήσει το έργο: «Αιφνιδιαστικές», αλλά προαναγγελλόμενες, συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες, ένας συρφετός από κάμερες να παρακολουθεί τα πάντα και ένα όργιο ονοματολογίας και αυτόκλητων εισαγγελέων στις οθόνες!

Ενας - ακόμα - μεγάλος και άγριος κόσμος σεναρίων βίας, διεθνών διασυνδέσεων και συνωμοσιών και τρομοκρατικών χτυπημάτων θα απλωθεί μπροστά στα μάτια μας και θα μας ζητήσουν να παίξουμε το ρόλο του ...σχολιαστή.

Οι πολιτικοί ιθύνοντες θα κάνουν και πάλι το παν για να μας πείσουν ότι ...έλυσαν ένα σοβαρό καθημερινό πρόβλημά μας, εξαρθρώνοντας τον ΕΛΑ, άσχετο αν εμείς δε θα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.

Ετσι, η μεγάλη μας χώρα θα μπορέσει να βαδίσει ασφαλής και υπερήφανη προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 κι εμείς να ζούμε, παρακολουθούμενοι και υπό αστυνομική επιτήρηση, αλλά ...ήσυχοι.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ να περάσουν στο απυρόβλητο (μιας και τι νόημα έχουν σε σχέση με την τρομοκρατία;) τα 750 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η «τρύπα», την οποία παραδέχονται οι κυβερνώντες στα ολυμπιακά κονδύλια.

Μπορούν να περάσουν χωρίς πολλά - πολλά οι αυξήσεις σε όλα τα είδη, συνεπικουρούμενες από τις αυξήσεις στα είδη διατροφής με τη δικαιολογία της κακοκαιρίας.

Και το κυριότερο, μπορεί να έρθει σε δεύτερη μοίρα μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιχειρήσεις που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης: Αυτή της επαπειλούμενης αμερικανικής επίθεσης στο Ιράκ.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΤΩΣ, για τη διαβεβαίωση του υπουργού Τύπου Χρήστου Πρωτόπαππα, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση «δεν επενδύει πολιτικά στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας». Επενδύει στα ...φιλολαϊκά χαρτιά της, όπως η εισοδηματική πολιτική του 2,5% να υποθέσουμε;

`Η μήπως «επενδύει» στη φορολογική της πολιτική, που, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αγαπητή όσο τίποτε άλλο στον Ελληνα πολίτη; Μάλλον μας δουλεύουν, δε βρίσκετε..;


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ