Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΒΑΣΗ ΑΚΤΙΟΥ
Την Κυριακή, 23 Φλεβάρη, η περικύκλωση

Πλατιά ενημέρωση και κάλεσμα του λαού της Βορειοδυτικής Ελλάδας στις 23 Φλεβάρη σε περικύκλωση της ΝΑΤΟικής Βάσης του Ακτίου, έχουν βάλει στην ημερήσια διάταξη οι κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης της περιοχής, με απόφαση της Συντονιστικής Γραμματείας Αντιπολεμικού Κινήματος Β/Δ Ελλάδας. Οι διαδηλωτές από όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα θα συναντηθούν στις 11 π.μ. στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτίου.

Στο μεταξύ, με συνεντεύξεις Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τη διακίνηση προπαγανδιστικού υλικού της Συντονιστικής Γραμματείας και άλλες εκδηλώσεις οι Επιτροπές Ειρήνης προγραμματίζουν και υλοποιούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις αμέσως μετά τα μεγαλειώδη αντιπολεμικά συλλαλητήρια της 15ης Φλεβάρη. Συγκεκριμένα, στην Ηγουμενίτσα στις 20/2/2003, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο γίνεται σύσκεψη που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο και η Συντονιστική Επιτροπή Αντιπολεμικού Κινήματος Ν. Θεσπρωτίας. Επίσης, στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 21/2/2003, στην αίθουσα Επιμελητηρίου Κέρκυρας, στις 8 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει συζήτηση - εκδήλωση με θέμα «Οι πόλεμοι της νέας τάξης και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον».

Μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί για την Κυριακή το πρωί τα ακόλουθα αγωνιστικά ραντεβού των Επιτροπών Ειρήνης για αναχώρηση προς το Ακτιο:

- Γιάννενα, 9 π.μ., στη Νομαρχία

- Κέρκυρα, 7.30 π.μ., στο Λιμάνι

- Πρέβεζα, 10 π.μ., στα ΚΤΕΛ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ