Τετάρτη 8 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Με πίστη και αισιοδοξία στην εκλογική μάχη

Το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό παρουσιάστηκε χτες σε ειδική εκδήλωση

Με πίστη στον αγώνα και με την αισιοδοξία που απορρέει από την ανταπόκριση του κόσμου, η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ μπήκε δυνατά στην εκλογική αναμέτρηση, με στόχο μάλιστα την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο Κιλκίς.

Με την απόφαση να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του νομού, τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ στο νομό, έχουν μπει γερά στην προεκλογική μάχη, ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης του Κόμματος και των θέσεων - προτάσεων της ΝΕ Κιλκίς για το νομό και τα προβλήματά του. Κλιμάκια στελεχών και μελών του Κόμματος με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές, «οργώνουν» το νομό με περιοδείες, ομιλίες σε καφενεία και χωριά, με συσκέψεις και συγκεντρώσεις.

«Η αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ και τα θετικά μηνύματα που βγαίνουν από τη ζωντανή επικοινωνία με τους ανθρώπους του μόχθου, γεμίζουν με αισιοδοξία τους κομμουνιστές ότι θα σταλεί ηχηρό μήνυμα αντίστασης με την ενίσχυση του Κόμματος που βρέθηκε μπροστά στους αγώνες και έδωσε τη μάχη με κάθε τρόπο για τα προβλήματα των μικρομεσαίων, των αγροτών, των εργαζομένων, της νεολαίας», ανέφερε ο Κ. Πινέλης, γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης του μαχητικού, αγωνιστικού συνδυασμού του Κόμματος.

Εξάλλου, όπως φαίνεται από την πρώτη επαφή με τους πολίτες, καθολική είναι και η αποδοχή των αγωνιστών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Είναι κομμουνιστές, συνδικαλιστές, άνθρωποι του μόχθου, που πάντα βρέθηκαν μπροστά στους αγώνες και η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματική και διαρκή συμβολή τους στην κατεύθυνση ενίσχυσης του μαζικού λαϊκού κινήματος, στην κατεύθυνση στήριξης της προσπάθειας δημιουργίας του Λαϊκού Μετώπου.

Ακούραστα, χωρίς στιγμή ανάπαυσης, το επόμενο διάστημα η Οργάνωση θα κορυφώσει τη δράση της με ένταση των προσπαθειών, προκειμένου να βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους δουλιάς, στα χωριά και τις πόλεις, για να μεταφέρει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους του Κιλκίς. Το κάλεσμα για ψήφο στο ΚΚΕ. Γιατί με ΚΚΕ ισχυρό υπάρχει ελπίδα να δημιουργηθούν οι συνθήκες αποφασιστικής και δυναμικής αντίστασης στη Νέα Τάξη των ιμπεριαλιστών και των μονοπωλίων.

Ετσι για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε: Κρηστώνη, Παλαιό Γυναικόκαστρο, Ποταμιά, Λεβεντοχώρι, Παντελεήμονα, Αμάραντα, Γερακαρού, Ευρωπό, Αντιγόνεια, Γουμένισσα, Πευκόδασος, καθώς και περιοδείες σε χώρους δουλιάς και υπηρεσίες του νομού.

Ποιοι είναι

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Κιλκίς είναι:

  • Κώστας Βουλγαρόπουλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Κατάγεται από τις Καστανιές του Κιλκίς.
  • Κυριάκος Τατίδης, πτυχιούχος νοσηλευτικής ΤΕΙ, 35 ετών. Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων επαρχίας Κιλκίς, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
  • Λάζαρος Ανδρεανίδης, 35 ετών, κτηνίατρος - συνδικαλιστής.
  • Μαρία Αποστολίδου, 37 ετών, πτυχιούχος ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Κιλκίς, επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ