Πέμπτη 17 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αφησαν τους αστυνομικούς χωρίς νερό!

Καταγγελίες της Ενωσης Ελλήνων Αστυνομικών για τις συνθήκες διαβίωσης των αστυνομικών που ακροβόλησαν στο Λεκανοπέδιο

Σοβαρές καταγγελίες έκανε χτες η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν αναλάβει τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα. Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ενωση τονίζει πως χαρακτηρίστηκε έκτακτο γεγονός η Σύνοδος και για το λόγο αυτό δεν υπήρχε διοικητική μέριμνα για τους 12.000 αστυνομικούς που ακροβολίστηκαν στο Λεκανοπέδιο, χωρίς να τους παρέχουν ούτε νερό, και για τους 2.000 που ήρθαν από την επαρχία, που διαμένουν σε ξενοδοχεία - τρώγλες.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλλεται πως η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων είχε καταθέσει τις ενστάσεις της στους αρμοδίους «για να μην έχουν κανένα άλλοθι μεταγενέστερα. Χρειάστηκε χθες (σ.σ. προχθές) αργά το βράδυ, μετά από λιποθυμίες συναδέλφων, να τους επισκεφθούμε ξανά για να τους αναγγείλουμε επίσημα ότι από δω και στο εξής δε θα υπάρξει άλλη ανοχή», τονίζεται στην ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Είναι απλώς "λίγοι", υπολείπονται κατά πολύ για να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας κινητοποίησης».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση, επισημαίνεται για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης πως το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους αυτούς «είναι η θέση τους, η ανέλιξή τους σε βάρος χιλιάδων φιλότιμων αστυνομικών υπαλλήλων. Είναι αυτοί που καρπώνονται μόνιμα τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας και δηλώνουν ανεύθυνοι για τις αποτυχίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ