Τρίτη 13 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΩΡΑ
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του τηλεοπτικού φακελώματος

Σε σύσκεψη καλεί τους φορείς και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης η Δημοτική Παράταξη «Θεσσαλονίκη-Τώρα» με σκοπό την οργάνωση της αντίδρασης του λαού για να ματαιωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό φακέλωμα των διαδηλωτών ενόψει της Συνόδου Κορυφής.

Οπως αποκάλυψε την προηγούμενη βδομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αγάπιος Σαχίνης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη-Τώρα», το υπουργείο Δημόσιας Τάξης στην προσπάθειά του να φακελώσει τη δράση του λαού της Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δικτυώσει τηλεοπτικά με εικόνα το σύνολο των δράσεων της πόλης τοποθετώντας σε 26 σημεία εικονολήπτες, με σκοπό, όπως το ίδιο το υπουργείο ομολογεί, «να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ τον Ιούνη» κι όχι μόνο. Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη-Τώρα», το ζήτημα αυτό που αφορά και πρέπει να απασχολήσει όλους τους Θεσσαλονικείς, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα παραπέρα συρρίκνωσης των λαϊκών ελευθεριών.

«Οι δημότες της Θεσσαλονίκης μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους, να υψώνουν με την πρακτική τους, φραγμούς στον αντιδημοκρατικό κατήφορο», υπογραμμίζεται.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μάη 8μμ, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα 1ου ορόφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ