Πέμπτη 15 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ «ΓΙΟΥΛΑ»
Το ΠΑΜΕ καλεί σε κοινό αγώνα

Κάλεσμα αγώνα και συστράτευσης με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, εξαιτίας της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης, που εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο σε βάρος τους, απεύθυναν στελέχη του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Γιούλα».

Να υπενθυμιστεί ότι η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού, παρά το γεγονός ότι παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων, με την επιδότησή της από την ελληνική κυβέρνηση.

Σ' αυτό το κλίμα τα στελέχη του ΠΑΜΕ Κώστας Μυτιληνιού και Τέλης Γόντικας επισκέφτηκαν χτες τους εργαζόμενους της «Γιούλα». Αρχικά συμμετείχαν και μίλησαν σε δυο συνελεύσεις εργαζομένων που έγιναν στα γραφεία του σωματείου, μετά το σχόλασμα και στη συνέχεια στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μέσα στο εργοστάσιο. Αρκετοί εργαζόμενοι στις συνελεύσεις τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει αγωνιστική αντίδραση. Τα στελέχη του ΠΑΜΕ τους κάλεσαν να συμμετέχουν στους αγώνες που οργανώνονται από τις ταξικές δυνάμεις, να παλέψουν από κοινού με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Αργά το απόγευμα αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση και με το σωματείο της υαλουργίας ΚΡΟΝΟΣ που ανήκει στην ίδια εταιρία και να αποφασιστούν κοινές ενέργειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ