Παρασκευή 18 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Κομματική Οργάνωση Πελασγίας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στις 9μ.μ. πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Λουκά Γκούνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ροδολίβους του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Σταύρος Παναγιώτου μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία του Ροδολίβους.

- Εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την ενέργεια διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Φλώρινας του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Μελίτης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο

- Σήμερα Παρασκευή, 18/7, στις 8.30μ.μ., στην πλατεία του Παλαιοχωρίου θα μιλήσει ο Σταύρος Σκοπελίτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Αύριο Σάββατο, 19/7, στις 8.30μ.μ., στην πλατεία της Βρίσας θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Στη Λήμνο

Η ΚΟ Λήμνου του ΚΚΕ προγραμματίζει τις ακόλουθες πολιτικές εξορμήσεις:

- Σήμερα Παρασκευή περιοδεία στα χωριά Πλάκα, Ρωμανού και Κοντοπούλι από αντιπροσωπεία της Αχτιδικής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ. Στο Κοντοπούλι, στις 9.30 μ.μ., θα γίνει ομιλία από τον Κ. Μαδυτινό, μέλος του Γραφείου της ΑΕ Λήμνου.

- Αύριο Σάββατο ομιλία, στις 9 μ.μ., στο λιμάνι του Μούδρου από τον ΑΕ Κ. Μαδυτινό, μέλος του Γραφείου της ΑΕ Λήμνου.

Στην Κρήτη

Την Κρήτη επισκέπτεται ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας, όπου αύριο Σάββατο θα βρεθεί στο Λασίθι και θα περιοδεύσει το πρωί ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου και της Ιεράπετρας. Το μεσημέρι στη 1.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας.

Στις 8 το βράδυ σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο βουλευτής του Κόμματος, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, με θέμα: «Η θέση του ΚΚΕ για τον Τουρισμό».

Την Κυριακή 20/7, ο Τ. Τσιόγκας θα μιλήσει σε εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Πεδιάδος Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχάνων. Η εκδήλωση θα έχει ως θέμα: «Ανεργία, απολύσεις, ακρίβεια, ασφαλιστικό και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».

Σε Ιθάκη - Κεφαλλονιά

Στην Ιθάκη και την Κεφαλλονιά θα περιοδεύσει ο Γ. Τούσσας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 21 και 22 Ιούλη. Συγκεκριμένα:

Στις 21/7, θα επισκεφτεί στις 11 το πρωί το Δημαρχείο Ιθάκης και θα συναντηθεί με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στις 12.15 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κέντρο υγείας, στις 3μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά της Βόρειας Ιθάκης και στις 9μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βαθύ (κεντρική πλατεία).

Στις 22/7, στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το ιχθυοτροφείο της Κεφαλλονιάς, στις 11.15 π.μ. τη διαδημοτική επιχείρηση, στις 12.15 το νοσοκομείο Αργοστολίου, στις 13.30 τη ΔΕΗ, στις 2.30 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο φέρι - μπόουτ της γραμμής Κυλλήνης - Αργοστολίου, στις 6.30μ.μ. θα επισκεφτεί τον Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλλονιάς, στις 7.30μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 9.30μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Στις 23/7 ο Γ. Τούσσας θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο και θα μιλήσει στις 9μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ