Τετάρτη 22 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξαρθρώθηκε σπείρα χασισέμπορων

Μέσα σε ένα χρόνο είχαν διακινήσει στη χώρα μας 200 κιλά χασίς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η... δραστήρια σπείρα αποτελούνταν από τρεις Αλβανούς κι έναν Ελληνα, που ήταν ο αποθηκάριος της κρυψώνας όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά.

Μέλη της συμμορίας ήταν οι Ντιμίτερ Μέμο, 30 χρόνων, Βασίλ Γκολέμι, 32 χρόνων, Πετρίτ Πετάνι, 22 χρόνων και ο Χαρίλαος Λαμπριανίδης 57 χρόνων. Κατασχέθηκαν 13,5 κιλά χασίς, 540 γραμμάρια κοκαΐνης, δυο ζυγαριές, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, τρία κινητά τηλέφωνα και βιβλιάριο καταθέσεων με 20 εκατομμύρια δρχ.

Οι Μέμο και Πετάνι πιάστηκαν από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής το περασμένο Σάββατο στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Ιατρίδου στην Καλλιθέα, ενώ ήταν έτοιμοι να πουλήσουν 130 γραμμάρια κοκαΐνης σε άγνωστο αγοραστή.

Την περασμένη Κυριακή πιάστηκε στο σπίτι του στην οδό Καλλιρρόης 69-71 ο Αλβανός Αλεξάντερ Κιρολάρι, 40 χρόνων. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 476 γραμμάρια ηρωίνης, τρία κινητά τηλέφωνα και τρία εκατομμύρια δραχμές.

Επίσης στην Κυψέλη, έξω από το σπίτι του στην οδό Νάξου 50-54, πιάστηκε ο Τολάντ Ζάνι από την Αλβανία. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 γραμμάρια ηρωίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ