Τετάρτη 22 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Πρώτη διεκδίκηση το εκλογικό επίδομα

Το ύψος του εκλογικού επιδόματος είναι η πρώτη διεκδίκηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Μετά την κατανομή των αξιωμάτων στο νέο ΔΣ, στο οποίο πρόεδρος εκλέχτηκε και πάλι ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ανακοινώθηκε ότι αν η κυβέρνηση δε δεσμευτεί μέσα στη βδομάδα για το ποσό που θα δοθεί στους αστυνομικούς για την απασχόλησή τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία εκλέχτηκαν οι Κ. Βουδούρης (γενικός γραμματέας), Χρ. Φωτόπουλος και Κ. Αντωνίου(αντιπρόεδροι), Α. Ρίζος (ταμίας), Γ. Βασιλάκος (αναπληρωτής γραμματέας), Α. Δαλκαφούκης (γραμματέας δημοσίων σχέσεων) και Ε. Μυλωνάς (οργανωτικός γραμματέας)

Στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έγιναν στις 5 και 6 του Μάρτη, αναδείχτηκε ισχυρότερη η ομάδα που υποστηρίχτηκε από τον πρώην γενικό γραμματέα του σωματείου Παναγιώτη Σπηλιόπουλο και άλλους συνδικαλιστές. Ο Π. Σπηλιόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Δ. Γόγολος, απλό μέλος του ΔΣ. Για τις υπόλοιπες θέσεις εκλέχτηκαν οι Α. Σπυράκος (γενικός γραμματέας), Α. Μαγουλάς (α' αντιπρόεδρος), Σ. Μάγγας (β' αντιπρόεδρος και ταμίας), Δ. Καραγιαννόπουλος (οργανωτικός γραμματέας), Σ. Κρικέτος (αναπληρωτής γραμματέας) και μέλη οι Δ. Γόγολος, Α. Λιακόπουλος, Α. Μερκούρης, Α. Δαλκαφούκης και Γ. Ψαλλίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ