Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι μηχανικοί Δημοσίου

Με τρίωρες πανελλαδικές στάσεις εργασίας, που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 9 π.μ. ως τις 12 το μεσημέρι όλο τον επόμενο μήνα, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι διπλωματούχοι μηχανικοί του Δημοσίου, που διεκδικούν μια σειρά από οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Αυτό αποφάσισε χτες το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους (ΕΜΔΥΔΑΣ), επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό και εξαιτίας της αδιαλλαξίας της κυβέρνησης θα ματαιωθούν πολλοί διαγωνισμοί μεγάλων δημοσίων έργων και έργων που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επίσης αποφασίστηκε, σε συνεννόηση με το ΤΕΕ και τους άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς των μηχανικών, να αναπτυχθεί αποτελεσματικό πλαίσιο αντίδρασης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού όχι μόνο τα προβλήματα των μηχανικών που εργάζονται στο δημόσιο, αλλά και τα συνολικότερα προβλήματα του κλάδου, όπως τα επαγγελματικά δικαιώματα και αυτά που απορρέουν από τις αλλεπάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις (μελέτες δημοσίων έργων, άδειες δόμησης, αυθαίρετα, δασικό νομοσχέδιο, ΤΣΜΕΔΕ κλπ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ