Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επανακυκλοφορούν από σήμερα τα ταξί

Κανονικά κυκλοφορούν από τις 5 τα ξημερώματα τα ταξί σε όλη τη χώρα, μετά τη λήξη της 48ωρης κινητοποίησης των αυτοκινητιστών ταξί και αγοραίων.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του κλάδου, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, αν η κυβέρνηση εμμείνει στην προώθηση μιας σειράς μέτρων, με τα οποία - όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι - επιχειρείται η παράδοση των υπηρεσιών ταξί στα «ισχυρά συμφέροντα που καραδοκούν».

Οι αυτοκινητιστές ταξί Αττικής συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί κάτω από τα γραφεία του Συνδικάτου τους (Μάρνη 17) και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, με κατάληξη στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι σε εφαρμογή του νόμου που ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, για την «οργάνωση των ταξί», ετοιμάζονται να λειτουργήσουν οι πρώτες ανώνυμες εταιρίες ταξί. Και αν οι πρώτες εταιρίες συγκροτηθούν από ιδιοκτήτες ταξί, ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο χορήγησης άδειας λειτουργίας εταιρίας ταξί σε ιδιώτες, με πρόσχημα μάλιστα τους «Ολυμπιακούς Αγώνες» το ερχόμενο καλοκαίρι στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ