Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο πλευρό του ΚΚΕ οι αντιστασιακοί

Στο πλευρό του ΚΚΕ, με όλες τους τις δυνάμεις, θα είναι και αυτή τη φορά στην εκλογική μάχη οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, οι ανάπηροι, οι επαναπατρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες και οι απόγονοι των αντιστασιακών.

Αυτό τόνισαν όλοι, χθες, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ), όπου συζητήθηκε η δράση των αντιστασιακών στο επόμενο τρίμηνο. «Με τον ακόμα καλύτερο συντονισμό μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΟ, Γιώργης Μωραΐτης.

«Να αξιοποιήσουμε όλες τις μορφές και τους τρόπους πάλης για να έχουμε καλύτερο συλλογικό αποτέλεσμα. Η απάντησή μας πρέπει να είναι ενιαία, να βγούμε απ' τα σπίτια μας και να σπάσουμε τη μοιρολατρία», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής.

Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΑΟ, Γρηγόρης Φώτου, σημείωσε εισηγητικά πως χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία με το λαϊκό κίνημα και ιδιαίτερα με το ΠΑΜΕ. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάγκη αναβάθμισης και διάδοσης της μηνιαίας εφημερίδας της Ομοσπονδίας, ώστε να δυναμώσει η φωνή των οργανώσεων. Οι εκπρόσωποι των αντιστασιακών οργανώσεων αντάλλαξαν απόψεις και έκαναν προτάσεις για την καλύτερη δράση τους το επόμενο διάστημα.

Τέλος, ομόφωνα, καταδίκασαν την απόφαση του δικαστηρίου κατά των επτά συνδικαλιστών, στελεχών του ΠΑΜΕ και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ