Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Eurokinissi

Προβλήματα δημιούργησε η προχτεσινοβραδινή νεροποντή και οι θυελλώδεις άνεμοι στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών. Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αθήνα προκλήθηκαν από κεραυνό στο κέντρο κατανομής της ΔΕΗ στο Ρουφ, προχτές το μεσημέρι.

Ετσι, χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο, στου Ρέντη, στον Αλιμο αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα. Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου πτώσεις δέντρων και αποκολλήσεις αντικειμένων από πολυώροφα κτίρια. Τα ξημερώματα της Πέμπτης εγκλωβίστηκε στο ΙΧ αυτοκίνητό τους μια τετραμελή οικογένεια λόγω κατολισθήσεων στο δρόμο από το Αλεποχώρι προς Ψάθα. Συνεργείο της ΕΜΑΚ απεγκλώβισε την οικογένεια.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Τετάρτης. Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, έπεσαν δέντρα στην οδό Δελφών, στη συμβολή των οδών Πέτρου Συνδίκα και Ολγας, στη Σίνδο και στην Καλαμαριά. Μάλιστα, στην οδό Δελφών σημειώθηκε διακοπή ρεύματος για μία περίπου ώρα. Επίσης, σημειώθηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα, με υλικές ζημιές.

Χωρίς ρεύμα έμεινε και το νησί της Λέσβου για αρκετές ώρες, ενώ δέντρα ξεριζώθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε περισσότερες από 180 κλήσεις για καθαρισμό περιοχών από δέντρα και για παροχή βοήθειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ