Τρίτη 21 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πρόθυμος διαχειριστής

Στον προθυμότερο κι αποτελεσματικότερο διαχειριστή της κυβερνητικής πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εξελίσσεται ο Δήμος Λάρισας, υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Κ. Τζανακούλη, που ανήκει στη ΝΔ. Ο,τι ζητάει η κυβέρνηση από τους δήμους, πρώτος και καλύτερος το υλοποιεί ο Δήμος Λάρισας.

Αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ζητάει η πολιτική της κυβέρνησης; Σπεύδει ο Δήμος Λάρισας. Φορομπηχτικά μέτρα απαιτεί ο Χριστοδουλάκης; Να προπληρώνουν τα τροφεία, μέχρι τον Ιούλη του 2004, οι γονείς που έχουν παιδιά στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και να πληρώνουν από 70 μέχρι 100 ευρώ όσοι θελήσουν να κάνουν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο αποφασίζει η δημοτική αρχή της Λάρισας.

Να γίνονται τα έργα με αυτοχρηματοδότηση προτιμάει το ΥΠΕΧΩΔΕ; Συμφωνεί και επαυξάνει ο Δήμος Λάρισας κι «οργώνει» το κέντρο της πόλης, καταστρέφοντας και αρχαιολογικά ευρήματα, προκειμένου να γίνει υπόγειο γκαράζ αυτοκινήτων, που θα το εκμεταλλεύεται ιδιώτης.

«Πολιτισμό» της «καψούρας» προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού; Τον Λε - Πα και τον Σωκράτη των «ριάλιτι» καλεί ο Κ. Τζανακούλης κι είναι τέτοια η πολιτιστική υποβάθμιση - σ' ένα δήμο που κάποτε, επί δημαρχίας του αείμνηστου Αρ. Λαμπρούλη, αποτελούσε υπόδειγμα πρωτοπόρας πολιτικής δραστηριότητας και παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα - που ανάγκασε ακόμη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Π. Σιάπκα, να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να φύγει από την παράταξη του δημάρχου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ