Πέμπτη 30 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ - ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ: «Παρέμβαση στο ζήτημα των απεργιών έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ενώ αναφέρθηκε στον πατριωτισμό, τη διαφθορά, τη δημόσια διοίκηση, τις σπατάλες, τη γραφειοκρατία, αλλά και την αναδιανομή εισοδήματος. Υπενθύμισε στους απεργούς ότι υπάρχουν όρια που προσδιορίζονται από το γενικό συμφέρον και δεν πρέπει να τα υπερβαίνουν» (Νίκος Ρούμπος -«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...: «Πολιτική παρέμβαση έκανε από τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος για να στηλιτεύσει φαινόμενα "σπατάλης και διαφθοράς από ασυνείδητους και διεφθαρμένους στο Δημόσιο". Στην ομιλία του στη Λέσχη Αξιωματικών, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 63 χρόνων από την 28η Οκτωβρίου 1940, ο κ. Στεφανόπουλος ζήτησε να τιμωρούνται παραδειγματικά "τα αδηφάγα παράσιτα του δημόσιου πλούτου" και "οι ανήθικοι εκμεταλλευτές της θέσεως που κατέχουν στο Δημόσιο"» (Γιάννης Διακογιάννης - «ΝΕΑ»).

ΑΔΗΦΑΓΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ... «Βαρυσήμαντη παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης στο Γ` Σώμα Στρατού. O κ. Στεφανόπουλος έβαλλε κατά της αδιαφορίας και της διαφθοράς στο Δημόσιο, κάνοντας λόγο για "αδηφάγα παράσιτα του δημόσιου πλούτου που δεν τιμωρούνται", καθώς και κατά των κερδοσκόπων εμπόρων και κάθε άλλου που επιδιώκει τον αθέμιτο πλουτισμό, ενώ απηύθυνε συστάσεις προς τις οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, καλώντας τους να διεκδικούν τα συμφέροντά τους με σύνεση, ζυγίζοντας τις καταστάσεις και να μην ενεργούν σε αντίθεση με το γενικό καλό» (Β. Ιγνατιάδης - «ΕΘΝΟΣ»).

ΤΟ «ΕΘΝΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ»... «Το σύγχρονο, το "εθνικά αληθινό", το γοητευτικό πρόσωπο του πατριωτισμού περιέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη. Σε μια πραγματικά βαρυσήμαντη ομιλία του, με τρόπο άμεσο, απλό (αλλά και γλυκό, γιατί όχι;), διέλυσε πολλούς γρίφους που ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για το έθνος, την πατρίδα μας, τη σημαία μας» (Από το άρθρο της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ»).

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ... «Είπε πολλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος στην ομιλία που έκανε στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης. Πρέπει να τα προσέξουμε, ειδικά τώρα που ανθεί το εμπόριο πλειοδοσίας για τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του, ειδικά τώρα που διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο της χώρας... Τα προσυπογράφουμε» (Από το άρθρο της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στήριξη στην κυβερνητική πολιτική (2003-10-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ