Πέμπτη 30 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Ετοιμοι για το ξεκίνημα

Δυο μέρες χωρίζουν τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του ΚΚΕ, από την έναρξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος. Το Σάββατο 1η του Νοέμβρη, απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα, οι κομμουνιστές θα ξεκινήσουν μια νέα μεγάλη προσπάθεια, συνέχεια των αγώνων που δόθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο στόχος της υπερκάλυψης των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης, έχει θέσει σε εγρήγορση τις Κομματικές Οργανώσεις και τις Οργανώσεις της ΚΝΕ. Τα κουπόνια βρίσκονται πλέον στα χέρια μελών αλλά και φίλων του Κόμματος, που ήδη παλεύουν το στόχο της πρώτης μέρας οπότε και επιδιώκεται η κάλυψη ενός υψηλού ποσοστού του συνολικού πλάνου. Μια πρώτη μέρα, τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία αυτής της μάχης.

Η συγκεκριμένη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, γίνεται ενόψει της προετοιμασίας του Κόμματος για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και αναμφίβολα αποτελεί μια κορυφαία πολιτική διαδικασία. Είναι μια διαδικασία, μέσα από την οποία τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τις γυναίκες, να ενισχύσουν τους δεσμούς του Κόμματος με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Τους «αιμοδότες» αυτής της Οικονομικής Εξόρμησης, οι οποίοι από τα πενιχρά εισοδήματά τους, επιλέγουν να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΚΕ, γιατί ακριβώς πιστεύουν ότι οι θέσεις του, εκφράζουν τα συμφέροντά τους. Μέσα από την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι του μόχθου, αναγνωρίζουν τη δράση του ΚΚΕ.

Βέβαια, αυτό το πλατύ άνοιγμα στο λαό, είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί από τις Κομματικές Οργανώσεις. Οι κομμουνιστές, μπορούν να φέρουν κοντά στο Κόμμα, όλους αυτούς που αποφασίζουν να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΚΕ. Μπορούν με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης να δραστηριοποιήσουν κάθε προοδευτικό άνθρωπο, σε λαϊκές οργανώσεις, σε επιτροπές για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, στη διοργάνωση συσκέψεων ώστε να φτάσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι η φωνή του Κόμματος.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ με αυτοπεποίθηση θα δώσουν και αυτή τη μάχη, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για την εκλογική επιτυχία του Κόμματος. Χωρίς δισταγμό, να απευθυνθούμε, ακόμα και σε όσους δε συμφωνούν σε πολλά με το ΚΚΕ, αλλά αναγνωρίζουν την ανάγκη της ενίσχυσής του. Το Σάββατο ξεκινάμε, με ορμή και στις μέρες που θα ακολουθήσουν δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την υπερκάλυψη των πλάνων μας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μπροστά και στις επερχόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ