Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα μιλήσουν μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ:

Αύριο, Παρασκευή 7/11:

  • Σε εκδήλωση - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία και εξουσία, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οχι στο σχολείο της αγοράς. Παλεύουμε για το σχολείο των λαϊκών αναγκών», διοργανώνει η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ στα πλαίσια των πολιτικών πρωτοβουλιών για την Παιδεία. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 7/11, στις 8 μ.μ., στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Θ. Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 8/11:

  • Σε εκδήλωση προς τιμήν των 86 χρόνων από τη νίκη της Οχτωβριανής Επανάστασης και των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, στη Φοιτητική Εστία Πατησίων (Πατησίων 279-281), στις 5.30μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.
  • Συγκέντρωση - συζήτηση πραγματοποιείται στη Ζάκυνθο, στο ξενοδοχείο «Παλατίνο», στις 8.00 το βράδυ, με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 9/11:

  • Στις 11 το πρωί σε πολιτική συγκέντρωση στο Θέατρο «ΣΤΟΑ» στου Ζωγράφου (Μπισκίνη 55, 3η στάση Ζωγράφου) θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ.
  • Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιτέας, σε πολιτική συγκέντρωση για την πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση και τη συνεργασία των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την ερχόμενη βδομάδα:

  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη 12 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Περίπτερο Νάουσας (Κιόσκι) με θέμα: «Φτώχεια - ανεργία - απολύσεις, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ