Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε ρυθμούς συνεδρίου η ΕΕΔΥΕ

Από πορεία συμπαράστασης στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης
Από πορεία συμπαράστασης στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης
Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν οι Επιτροπές Ειρήνης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), ενόψει του 14ου Συνεδρίου της Επιτροπής, που θα γίνει στην Αθήνα στις 14 και 15 Νοέμβρη του 2003. Συγκεκριμένα:

-- Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 7 Νοέμβρη, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, στα πλαίσια του 14ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ. Η συνέλευση θα γίνει σε αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου στις 6.30 το απόγευμα.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας πραγματοποιεί τη Συνέλευσή της την Κυριακή, 9 Νοέμβρη, στις 10.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λευκάδας, διοργανώνει Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 9 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λιβαδειάς, θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Κρύας».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα των «Φίλων Γ. Σκαρίμπα» (Κακκαρά 3).

Το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Η Πανθεσσαλονίκια Συνδιάσκεψη της ΕΔΥΕΘ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Η συνδιάσκεψη αυτή είναι ενταγμένη στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί τους εκπροσώπους των μαζικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων της πόλης και τα ΜΜΕ να παρευρεθούν στις εργασίες της συνδιάσκεψης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ