Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Παχύδερμα» μέχρι κεραίας!

«Ολα έγιναν μέχρι κεραίας των διατάξεων»! Τάδε έφη - για το θέμα των 7 - κ. Πετσάλνικος. Και το είπε αμέσως μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση. Τι είπε δηλαδή; Μα ό,τι ακριβώς και πριν την αποφυλάκιση!

«Ολα μέχρι κεραίας»! Συμφωνούμε απολύτως. Το κράτος τους λειτουργεί με όλες του τις «κεραίες» τεντωμένες. Και την εκτελεστική, και τη νομοθετική, και τη δικαστική. Και τι ωραίο αυτό το παραμύθι περί του «ανεξάρτητου» των εξουσιών!

***

Χαρείτε ανεξαρτησία: Ο κ. Πετσάλνικος, όταν τέθηκε το θέμα με τις βίλες και τις «λαμογιές» των υπουργών του ...σοσιαλισμού, μέχρι και επιστολή έστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την «παράκληση» να επισπευσθούν οι διαδικασίες (της ...ανεξάρτητης Δικαιοσύνης) για να παραδοθούν μια ώρα αρχύτερα «άσπιλοι» και «αμόλυντοι» οι καλοί υπουργοί.

Είδατε σεις καμιά επιστολή του κυρίου υπουργού για τους 7; Ε! Είδατε;;;;

***

Αλλά η αθλιότητα έχει πολλά ποδάρια. «Ηταν πολλές οι σελίδες της δικογραφίας» (!), είπε ο κύριος υπουργός «διά να εξηγήσει» το μακρόσυρτον της προφυλάκισης!

Αλλά το βίντεο που δείχνει ότι οι μπάτσοι «έφτιαξαν» ενόχους στη Θεσσαλονίκη ήταν κι αυτό «πολύ»; Λίγα λεπτάκια είναι. Δεν είχαν χρόνο να το δουν οι Χρυσοχοϊδο-Φλωρίδηδες;;;; (ή μήπως δεν το είδαν γιατί το ήξεραν, τουτέστιν από μόνος του ο μπάτσος έκανε ό,τι έκανε, ή του το 'χε διατάξει κάποιος από πάνω; - ρωτάμε τώρα)...

***

Και το καλύτερο: Οι αιτήσεις για την αποφυλάκιση των κρατουμένων έγιναν μόλις στις 12 του Νοέμβρη (!) είπε ο κύριος Πετσάλνικος (χτες στο ρ/σ «Φλας»).

Εδώ ο συγκεκριμένος κύριος δικαίωσε πλήρως το ρόλο του ως υπουργού (Δημόσιας Τάξης τότε) εμπλεκόμενου στην υπόθεση Οτσαλάν. Εδώ είναι που δικαίωσε πλήρως τον πρωθυπουργό του και την κυβέρνηση του ψεύδους και της απάτης!

Ναι! Η αίτηση αποφυλάκισης έγινε το Νοέμβρη. Αλλά ήταν η ...τέταρτη αίτηση. Η πρώτη προσφυγή έγινε μέσα στο πρώτο κιόλας 5νθήμερο από τη σύλληψη των 7, δηλαδή τον Ιούνη! Κι από τότε πέρασαν 5 μήνες! 5 μήνες ψεύδους, παχυδερμισμού και διαπιστευτηρίων στους κλειδοκράτορες των Γκουαντανάμο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ